Αγρίνιο: Η παρουσίαση του νεοσύστατου σωματείου «Η ΑΝΕΜΩΝΗ»

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αυτισμό Νομού Αιτωλοακαρνανίας, έχει την χαρά να σας προσκαλέσει σε εκδήλωση με θέμα:«Παρουσίαση σκοπών και δράσεων του νεοσύστατου Σωματείου «Η ΑΝΕΜΩΝΗ» που θα πραγματοποιηθεί στην Παλαιά Λαχαναγορά Αγρίνιου, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 και ώρα 19.00 μ.μ.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν εκλεκτοί επιστήμονες και ομιλητές.

Ο Σύλλογός «Η ΑΝΕΜΩΝΗ» είναι αποτέλεσμα της μεγάλης ανάγκης που υπάρχει και στο νομό μας, να υποστηριχθούν τα άτομα με διαταραχές αυτιστικού φάσματος (Δ.Α.Φ.) καθώς και οι οικογένειές - φροντιστές τους.

Σκοπός του Συλλόγου είναι να βοηθήσει και να στηρίξει τα αυτιστικά άτομα κάθε ηλικίας, καθώς και τους γονείς και τους κηδεμόνες τους.

Να καλύψει τις ανάγκες τους σε κάθε έκβαση της ζωής τους.

Να υποστηρίξει τα δικαιώματα τους.

Να συμπεριληφθούν στην κοινωνία, σε όλους τους τομείς της, στην μόρφωση, στην εργασία και την εκπαίδευση, στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αυτισμό Νομού Αιτωλοακαρνανίας «ΑΝΕΜΩΝΗ» στο μήνυμά του αναφέρει επίσης:

Σ΄αυτή την προσπάθεια δεν μπορούμε να είμαστε μόνοι μας. Θέλουμε,εκτός από τους γονείς - κηδεμόνες, και την συνδρομή των φίλων μας, ατόμων που ασχολούνται με τον αυτισμό σε επιστημονικό επίπεδο και αντίστοιχων δομών που δραστηριοποιούνται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης, αναζητούμε την στήριξη των τοπικών άρχων, των αντιπροσώπων της κεντρικής εξουσίας στο νομό, τοπικών υπηρεσιών, φορέων και άλλων σωματείων σε κάθε μελλοντική δράση μας.

Μόνο έτσι θ ΄ανοίξουμε ένα μεγάλο φωτεινό παράθυρο στο μέλλον αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους.Με την ενίσχυσή τους σε όλη την διάρκεια της ζωής τους και με ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση, στην εργασία, στην ίδια την ζωή. "Έτσι θα ανθίσουν", όπως η «ΑΝΕΜΩΝΗ».

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνα: 6976995458 - 6946429664

E-mail:anemoni.autism@gmail.com