Απεργία Εκπαιδευτικών - Πως θα λειτουργήσει το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

«Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Σε ανακοίνωση από το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων Αγρινίου αναφέρεται ότι, τα μαθήματα αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ημέρα που έχει προκηρυχθεί Πανελλαδική Εκπαιδευτική απεργία, θα διεξαχθούν ως εξής:

«Η Β΄ τάξη έχει μάθημα κανονικά και θα σχολάσει 12:25'. Επίσης η Ε΄ τάξη έχει μόνο Αγγλικά την 1η ώρα. Οι υπόλοιπες τάξεις δε θα έχουν μάθημα λόγω απεργίας των εκπαιδευτικών. Για ενημέρωση θα απευθύνεστε στις εκπαιδευτικούς κα Μακρή, κα Χορταριά και κα Δόνου».

Σε ανακοίνωση - κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου, αναφέρονται τα εξής:

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023, συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία και στέλνουμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην αξιολόγηση και την κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών.

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλου του νομού συναποφασίσαμε να ενώσουμε τη φωνή μας και να πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι, την ίδια ημέρα στις 11:00 π.μ.

Την Τετάρτη κλείνουμε τα σχολεία και συγκεντρωνόμαστε όλοι και όλες έξω από τη Διεύθυνση. Υπερασπιζόμαστε τη δημόσια εκπαίδευση και το μέλλον μας».

Για το Δ.Σ.

Πρόεδρος: Μάρθα Σαράκη

Γεν. Γραμματέας: Αγγελική Συργιάννη

Από την παράσταση διαμαρτυρίας όλων των Προέδρων των Εκπαιδευτικών Συλλόγων ενάντια στην αξιολόγηση που διαλύει τη δημόσια εκπαίδευση, έξω από το υπουργείο Παιδείας