Έργα της Εύης Γαντζούδη για την στήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου

Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Ο Σύλλογος Εν-Τέχνη με όμορφα χειροποιήματα της κας Εύης Γαντζούδη πραγματοποιεί έως τις 4 Μαΐου πασχαλινό bazaar στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, για την στήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους, που φιλοξενούνται στη δομή του Δήμου Αγρινίου.

Ένα έργο τέχνης , φτιαγμένο με ταλέντο και μεράκι, βοηθάει τον άνθρωπο να γίνει καλύτερος αφού τον εξευγενίζει και τον ανατείνει συναισθηματικά. Όταν το έργο αυτό γίνεται μέσο προσφοράς κι αγάπης σε ευάλωτους, τότε αποκτά ανεκτίμητη αξία!

Ζωγραφική, Χαρακτική, συνθέσεις από θαλασσόξυλα και πολλές ιδιαίτερες δημιουργίες θα δείτε στην έκθεση του συλλόγου" Εν Τεχνη". Αντλώντας πάντα έμπνευση από το υλικά που μας προσφέρει η φύση, όπως επισημαίνει η εικαστική δημιουργός κα Εύη Γαντζούδη (Χειροποιήματα "Ευδοκία").

Γι΄αυτό, ας στηρίξουμε όλοι μας αυτό το Πάσχα, το bazaar του Συλλόγου "Εν Τέχνη" με τα θαυμάσια χειροποιήματα, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για καλό σκοπό, ώστε να υποστηρίξουμε με μία ανοιχτή αγκαλιά, τις γυναίκες θύματα βίας και τα παιδιά τους,που το χρειάζονται.

Σας περιμένουμε για να βιώσουμε όλοι μαζί τη χαρά και την αξία της Ανάστασης μέσα από τη δύναμη της Αγάπης και της Προσφοράς αναφέρει στο κάλεσμά του ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου!