Διακρίσεις για τους αθλητές-τριες του ΓΑΣ Αγρινίου, στον Κλειστό Στίβο

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου (Γ.Α.Σ.) Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Αντρών - Γυναικών που διεξήχθη το διήμερο 17 & 18 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησε με εκπληκτικό αγώνα ο Γιώργος Κύρτσης στα 1500 μ. και 3.000 μ. αντίστοιχα, ενώ στα ίδια αγωνίσματα ο δυναμικός έφηβος Διονύσης Καψάλης κατέκτησε την 8η και 7η θέση. Και οι δύο πρωταθλητές μας πέτυχαν σπουδαία ατομικά ρεκόρ.

Στις ταχύτητες, η Βασιλική Καντερέ μπήκε στον τελικό των 60 μ. με μεγάλο ατομικό ρεκόρ και η Κωνσταντίνα Καμμένου, με επίσης εξαιρετική παρουσία στα 60 μ. πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Και τα δύο κορίτσια είναι κορασίδες και μας γεμίζουν ελπίδες για το μέλλον.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται πολύ σκληρά καθημερινά, στις οικογένειες τους και τους ανθρώπους που τους στηρίζουν όσο και στους αξιόλογους προπονητές τους, καταλήγει η ανακοίνωση του Γ.Α.Σ. Αγρινίου.