Ενδιαφέρουσα ημερίδα από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 17 Φεβρουαρίου με μεγάλη επιτυχία, η ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου με κύριο ομιλητή τον μαραθωνοδρόμο Παναγιώτη Καραΐσκο και θέμα "Αθλητισμός  - Σωματική και Ψυχική υγεία " στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Να θυμίσουμε ότι, ο Παναγιώτης Καραΐσκος πήρε μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο "Γρηγόρης Λαμπράκης" κάνοντας ατομικό ρεκόρ διαδρομής αλλά και την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2023. Ένας πραγματικός πρωταθλητής πρώτα της ζωής και μετά του αθλητισμού!

Μετά την ομιλία του Έλληνα πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων, επακολούθησε γόνιμος διάλογος με τους θεατές που γέμισαν την αίθουσα και τα μηνύματα αλλά και τα συμπεράσματα, όσον αφορά ειδικότερα την χρήση ουσιών, ήταν πολλά και χρήσιμα.

Επίσης να αναφέρουμε ότι, σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγρινίου, ενώ οι δράσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν με την οργάνωση του 4ου City trail Agrinio το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί την 12η Μαΐου 2024!

 

Η κοπή της βασιλόπιτας