Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster και ADC, στο Αγρίνιο

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29 - 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, στην πίστα του στρατιωτικού αεροδρομίου Αγρινίου (Agrinio raceway), το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων Dragster- και ADC μοτοσυκλετών, από τον ΑΣΗ, υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ-ΑΜΟΤΟΕ και με την στήριξη του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Να αναφέρουμε ότι, στην αγωνιστική πίστα Agrinio Raceway το μήκος των διαδρόμων επιτάχυνσης είναι πλέον στα 415 μέτρα, με κόλλα και πολύ καλή επιφάνεια πρόσφυσης, για τα οχήματα και τις μηχανές.

Στα αυτοκίνητα υπήρξαν πολλές δυνατές συμμετοχές, καινούριες αλλά και παλιές, από οδηγούς που επανήλθαν ματά από πολύ καιρό, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Δυνατό θέαμα και πολλά ρεκόρ για άλλη μια φορά στο Agrinio Raceway !!

Μερικά αποτελέσματα από τις επίσημες χρονομετρήσεις που έγιναν ήταν, το 6,934 του Μαυρομάτη, το 7,3 του Ντίνεφ, το 8,0 του Κακαράκη, το 8,6 του Πετροπούλου, το 9,3 του Μπάτσιου, αλλά και πολλά άλλα!

Στο ADC των μοτοσυκλετών ήταν επίσης πολλές και δυνατές οι συμμετοχές, μιας και ο αγώνας στο Αγρίνιο αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία για τους οδηγούς να ετοιμαστούν ακόμα καλύτερα για τον επόμενο αγώνα.