Γεωργία Μπόκα: Με διάθεση για προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Υποψήφια με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» του Γιώργου Παπαναστασίου θα είναι η Γεωργία Μπόκα, η οποία γνωρίζει τις ανάγκες του τόπου, διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που έχουν οι δημότες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βιογραφικό της και τις ιδέες που πρεσβεύει για την αυτοδιοίκηση.

Αγαπητοί συμπολίτες, συνδημότες, φίλες και φίλοι μου,

Θα ήθελα σήμερα να σας συστηθώ για ακόμη μια φορά, μιας και με τους περισσότερους γνωριζόμαστε και έχουμε δώσει κοινούς αγώνες για το καλό του τόπου μας και όχι μόνο.Με χαρά και αίσθημα ευθύνης να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου για τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου στο Δήμο Αγρίνιου στο πλευρό του Γιώργου Παπαναστασίου με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα αρχή Τόπος να ζεις».

• Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, είμαι το τρίτο παιδί του Κωνσταντίνου Μπόκα από τα Προσήλια Τριχωνίδας και της Ξανθής Αγγελή από την Αγία Βαρβάρα Τριχωνίδας. Είμαι η αδερφή του Χριστόφορου Μπόκα, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας και του Βασίλη Μπόκα, Επιχειρηματία. Έχω μια κόρη, την Ξένια μου, η οποία ασκεί το επάγγελμα του Οικονομολόγου.

• Σπούδασα Ελληνικό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

• Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου επέστρεψα στον τόπο μου, όπου δούλεψα επί 17 συναπτά έτη στη Γενική Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρίνιου.

• Με την εμπιστοσύνη σας στο όραμά μου, κατάφερα να βρεθώ σε θέσεις ευθύνης και να συνεισφέρω στη λύση σημαντικών προβλημάτων που αφορούν τον τόπο μας.

• Το 2002 εκλέχτηκα Νομαρχιακή Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας όπου διετέλεσα και Αντίνομάρχης Αιτωλοακαρνανίας (η πρώτη γυναίκα Αντινομάρχης στη Δυτική Ελλάδα).

• Κατά τη περίοδο 2003-2005 διετέλεσα Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίας και κατά την περίοδο 2006-2009 ήμουν Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αγρίνιου.

• Το 2010 εξελέγην Δημοτική Σύμβουλος του διευρυμένου Δήμου Αγρίνιου.

• Κατά την περίοδο 2012-2015 υπηρέτησα ως Ειδική Σύμβουλος στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας σε θέματα Απασχόλησης και Κατάρτισης, ενώ την ίδια περίοδο μετείχα ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Εργασίας στο Διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

• Κατά την περίοδο 2021-2022 διετέλεσα Αντιπρόεδρος του Οργανισμού ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

• Επίσης έχω διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του παραρτήματος Αγρίνιου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝ Α) Αιτωλοακαρνανίας.

• Από τον Ιούνιο του 2022 έως σήμερα είμαι Ειδική Σύμβουλος του Διοικητή ΕΦΚΑ.

Αγαπώ τον Δήμο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω. Τον τόπο μου τον γνωρίζω καλά, τον έχω περπατήσει, τον έχω ζήσει και τον έχω υπηρετήσει. Μαζί του με συνδέουν όλες οι αναμνήσεις της ζωής μου, εμπειρίες, φιλίες, σχέσεις ζωής με τους συμπολίτες γύρω μου. Από αυτές αντλώ συνεχώς τη δύναμη για να εξελίσσομαι και μέσα από τις θέσεις ευθύνης στις οποίες έχω διατελέσει, κατάφερα να προσφέρω και να βρίσκομαι ενεργά δίπλα σας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους θα αγωνιστούμε για ακόμη μία φορά μαζί και θα διατηρήσω έναν ανοιχτό διάλογο με όλους εσάς, τους συμπολίτες μου, για να συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε μαζί ένα Δήμο που ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.

Θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας, όσο με υποστηρίζετε και με τιμάτε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά τα προηγούμενα χρόνια και η διαρκής επαφή με τους πολίτες, μου δίδαξαν ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά σε καθημερινή βάση και καθόλου εφησυχασμός.

Έχοντας συναίσθηση ευθύνης και με τη στήριξή σας, θα πάμε μαζί για να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του τόπου μας.

Προχωράμε ενωμένοι με την κατάλληλη συνεργασία για να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα καλύτερο!

Σας ευχαριστώ,

Με εκτίμηση,

Γεωργία Μπόκα

Ειδική Σύμβουλος Διοικητή ΕΦΚΑ

Εργασιακή Σύμβουλος ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ)