Τα Καλύβια και τον οικισμό Πλατάνου, επισκέφθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με πολίτες και επαγγελματίες σε Δοκίμι, οικισμό Πλατάνου, Καλύβια και Αγγελόκαστρο, συνοδευόμενος από υποψήφιους του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νεα Αρχή – Τόπος να Ζεις».  

«Χαίρομαι γιατί οι πολίτες αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε. Έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις που είχαν ανάγκη οι Δημοτικές μας Ενότητες. Συμβάλλαμε στη συντήρηση και βελτίωση των αγροτικών δρόμων με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης στις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Εκσυγχρονίσαμε το δημοτικό φωτισμό. Διοργανώσαμε σημαντικές ενημερωτικές ημερίδες  για την αγροτική ανάπτυξη ενώ συνεχής ήταν η υποστήριξη από γεωπόνους του Δήμου Αγρινίου. Πετύχαμε να βελτιώσουμε την εικόνα σε πολλά χωριά μας. Συνεχίζουμε έχοντας ως προτεραιότητα τη βελτίωση της καθημερινότητας σε όλες τι Δημοτικές Ενότητες», σημείωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Για τις συνεχείς περιοδείες σε όλο το εύρος του δήμου Αγρινίου, ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε επίσης:

«Συνεχίζουμε ενωμένοι, αποφασισμένοι, αισιόδοξοι. Η καθημερινή επαφή δικαιώνει την πορεία που κάναμε και κάνουμε κάθε μέρα. Δώσαμε έμφαση στην ανάδειξη του ανθρώπινου δυναμικού. Επενδύσαμε στην καθημερινή επαφή με τον πολίτη και στη συνεργασία με συλλόγους και φορείς. Είμαστε κοντά στους Αγρινιώτες και τους υπηρετούμε με έργα».

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την Δήμητρα –Μαρία Νταγιάντα (https://agrinioreport.com/)

ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

 

ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ