Ο Αγιασμός στο Εκλογικό Κέντρο, του Γιώργου Παπαναστασίου

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Παρουσία πλήθους πολιτών και φίλων του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος Να Ζεις» του Γιώργου Παπαναστασίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Αγιασμός στο Εκλογικό του Κέντρο. Ο κ. Παπαναστασίου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν έχω ξαναζήσει τόσο νοσηρό κλίμα σε εκλογές. Το Αγρίνιο και οι Αγρινιώτες, ούτε χειραγωγούνται, ούτε εκβιάζονται».

Αιχμηρός και με βολές προς όλους ήταν ο Γιώργος Παπαναστασίου στην ομιλία του που μίλησε «από καρδιάς όπως είπε» εκτός κειμένου. «Θέλω να μιλήσω μέσα από την ψυχή μου», ανέφερε.

«Εμείς δεν κάνουμε φιέστες, αγιασμό κάνουμε αλλά γέμισε ο πεζόδρομος μέχρι την πλατεία γιατί αυτή η πλατεία είναι η δύναμή μας, εσείς όλοι είστε η δύναμή μας» ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου και συμπλήρωσε πως «δεν έχει ξαναζήσει τόσο νοσηρό κλίμα σε εκλογές 25 χρόνια που είμαι στην αυτοδιοίκηση».

Παπαναστασίου: Κάποιοι προσπαθούν να τα δείξουν όλα γκρίζα – Το Αγρίνιο αλλάζει μέρα με τη μέρα

Ο δήμαρχος Αγρινίου ανέφερε στην συνέχεια πως «Κάποιοι προσπαθούν να τα δείξουν όλα γκρίζα και μαύρα, δεν είναι... Θέλουν λέει αλλαγή στο Αγρίνιο, μα η αλλαγή έγινε το 2014 και κάθε μέρα αλλάζει το Αγρίνιο. Το ξέρουν όλοι, όσοι το επισκέπτονται σε αραιά διαστήματα, οι ετεροδημότες μας, φίλοι μας που έρχονται λένε ότι το Αγρίνιο αλλάζει κάθε μέρα. Γιατί κάποιοι δεν το βλέπουν;

Γιατί απλά το μόνο που θέλουν είναι να ρίξουν αυτή τη Δημοτική Αρχή, δεν έχουν κανένα όραμα».

Σημείωσε, δε, πως πρόκειται για «ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων δυνάμεων με μοναδικό στόχο να ρίξουν αυτή τη δημοτική Αρχή. Άλλος για προσωπικούς λόγους, άλλος για πολιτικούς και κάποιοι άλλοι για οικονομικούς».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «Το Αγρίνιο και οι Αγρινιώτες, ούτε χειραγωγούνται, ούτε εκβιάζονται».

Πηγή: agriniopress.gr