Ο Δημήτρης Αν. Τάγκαλος, υποψήφιος με το «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά»

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Αν. Τάγκαλος - Ψιλογιαννόπουλος  θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», του υποψ. Δημάρχου, Κωνσταντίνου Πιστιόλα.

Ο Δημήτρης Α. Τάγκαλος – Ψιλογιαννόπουλος, με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, εργάζεται ως υπάλληλος στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) δραστηριοποιείται παράλληλα και στον αγροτικό τομέα, είναι έγγαμος με δυο παιδιά και ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας. Αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές επισημαίνει με έμφαση ότι: «Τα προβλήματα στις τοπικές κοινότητες και τα χωριά είναι πολλά και θα δώσουμε μάχη για να τα λύσουμε ένα προς ένα. Μαζί με τον Κώστα Πιστιόλα, είμαστε στην πρώτη γραμμή, σε κάθε κοινότητα, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά. Μιλάμε με εξωστρέφεια και ειλικρίνεια απέναντι στους πολίτες για το πρόγραμμά μας, για έναν Δήμο με ποιότητα ζωής και προοπτική και η ανταπόκριση του κόσμου μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.

Δεσμευόμαστε για ισόρροπη ανάπτυξη στο Κέντρο και την Περιφέρεια του Δήμου μας. Μεταφέρουμε καθημερινά το μήνυμα της τολμηρής αλλαγής παντού! Συνεχίζουμε για να πάμε το Αγρίνιο Ψηλά!»