Επίσκεψη στην Αγορά Αγρινίου, από τον Κώστα Πιστιόλα

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Την Αγορά του Αγρινίου, στο κέντρο της πόλης, επισκέφτηκε το Σάββατο (09/09) ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού.

Ο Κώστας Πιστιόλας έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους πολίτες που συνάντησε στο κέντρο του Αγρινίου, άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις και τους προβληματισμούς τους, ενώ υπερτόνισε την ανάγκη στήριξης της Αγοράς του Αγρινίου και των τοπικών επιχειρήσεων, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις, πρόβλεψη που υπάρχει στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», που αναμένεται να παρουσιαστεί άμεσα στους πολίτες του Αγρινίου.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Κώστας Πιστιόλας:

«Οι πολίτες δεν σταματούν να μας συγκινούν με την ενθουσιώδη υποδοχή τους όλο αυτό το διάστημα και αυτό που μάς λένε οι περισσότεροι είναι να συνεχίσουμε πιο δυναμικά.

Τούς ευχαριστούμε για την υποστήριξη και δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε ακόμη πιο δυνατά και να «οργώσουμε» κάθε γειτονιά, για να μιλήσουμε για το Πρόγραμμά μας για το Αγρίνιο της νέας εποχής.

Στόχος του Συνδυασμού μας είναι η στήριξη της τοπικής αγοράς με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και σχέδιο που θα ανακοινώσουμε άμεσα.

Δεν χάνουμε ούτε μέρα και συνεχίζουμε όλοι μαζί για την τολμηρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας!».

Επίσκεψη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας

Ο Κώστας Πιστιόλας μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου και την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Συναντηθήκαμε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας, Δημήτρη Γαλαζούλα, καθώς και με τους άλλους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων, που αφορούν στην ασφάλεια του πολίτη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο τέθηκε και η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν στην καθημερινότητα, με κοινή συνισταμένη την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Επί τη ευκαιρία ευχαριστήσαμε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα για την ασφάλεια των κατοίκων του Αγρινίου.

Συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», ενημερώνει τους συνδημότες μας, πως συγκεντρώνει Είδη Πρώτης Ανάγκης και νερά για να αποσταλούν στους πλημμυροπαθείς, στο χώρο των γραφείων του Συνδυασμού», στην οδό Αναστασιάδη 2, στο Αγρίνιο.