Εθελοντές καθάρισαν τους αύλειους χώρους των σχολείων, στα Καλύβια

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Λίγες μέρες πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με εθελοντική εργασία που προσφέρθηκε από συγχωριανούς μας, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλία της Κοινότητας Καλυβίων, καθαρίστηκαν οι αύλειοι χώροι των σχολείων του χωριού μας.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων Αγρινίου, Δημήτρης Αναστασίου, ανέφερε τα εξής: «Έτοιμα τα σχολεία μας για να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα εθελοντών που αποτελείται από τους, Λεωνίδα Καραλή, Στάθη Δρακόπουλο, Σπύρο Τσιρογιάννη, Γαλανόπουλο Δημήτρη και Μακρή Χριστόφορο, οι οποίοι έδωσαν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό! Μπράβο και στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου. Καλή και ευλογημένη χρονιά!»

Να αναφέρουμε ότι, η τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα τελεσθεί αύριο Δευτέρα 11/09, αρχικά στο Δημοτικό Σχολείο στις 8.30 το πρωί, κατόπιν στο Γυμνάσιο Καλυβίων, στις 9.00 το πρωί και τέλος στο Νηπιαγωγείο στις 9.30 π.μ.