Εθελοντική προσφορά του Κων. Παπαγεωργούση στα συσσίτια του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Ακόμη και ανήμερα της Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το Ψητοπωλείο του Κώστα Αρ. Παπαγεωργούση στα Καλύβια, προσέφερε για μια ακόμη φορά στο κοινωνικό έργο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, αφού προετοίμασε και έψησε  μερίδες φαγητού, οι οποίες διανεμήθηκαν σήμερα από τα συσσίτια της Ευαγγελιστρίας σε άπορους συμπολίτες μας.

Πρόκειται για μια εθελοντική και ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά του συγχωριανού μας Κώστα Παπαγεωργούση και της οικογένειάς του, προσφορά η οποία είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων!

Ο ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης, ο οποίος πρωτοστατεί στο θεάρεστο έργο της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, ανέφερε συγκεκριμένα: «Με πολύ Αγάπη και σήμερα η προσφορά των συσσιτίων. Ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και τις προσφορές».

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι, σήμερα, εορτή της Παναγίας μας, για μια ακόμη φορά, οι εθελοντές των συσσιτίων του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ήταν στις επάλξεις για να προσφέρουν χαρά και ζεστασιά μέσα από το πλούσιο γιορτινό τραπέζι που “στρώνουν” σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας στο Αγρίνιο.

Κώστας και Ευδοξία Παπαγεωργούση (Καλύβια Αγρινίου)