Ξεκίνησαν και φέτος οι δωρεάν περιηγήσεις στη Λίμνη Κρεμαστών!

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ξεκίνησαν ήδη από αρχές Αυγούστου και μέχρι το τέλος καλοκαιριού οι δωρεάν περιηγήσεις πολιτών στη Λίμνη Κρεμαστών, μέσω ναυλωμένων τουριστικών σκαφών. Ο κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης, Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αναφέρει τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που και αυτή τη χρονιά υλοποιούμε το πρόγραμμα δωρεάν περιηγήσεων στη Λίμνη Κρεμαστών με σκοπό την ανάδειξή της και την προβολή της».

Ο κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης σημειώνει επίσης: «Με τις δράσεις περιήγησης της Λίμνης Κρεμαστών, ολοκληρώνεται μια συνολική και απόλυτη πετυχημένη προσπάθεια προβολής και διαφύλαξης των τεράστιων δυνατοτήτων μας! Με τη συνδρομή και άλλων φορέων αυτοδιοίκησης, συνεργαζόμαστε για να επιτευχθούν σταδιακά όλα τα προαπαιτούμενα για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής. Η προάσπιση και προστασία του υδάτινου δυναμικού της Αιτωλοακαρνανίας είναι διαρκής μας προτεραιότητα, και ειδικά φέτος το αποδείξαμε με τις πετυχημένες δράσεις και εκδηλώσεις που υλοποιήσαμε. Οργανωμένα και μεθοδικά αναδεικνύουμε τους αστείρευτους φυσικούς μας πόρους, δίνοντας τη δυνατότητα στους  συμπολίτες μας να βιώσουν σπάνιες εμπειρίες! Και τα καλύτερα έπονται!»

Η συγκεκριμένη δράση, υλοποιείται και φέτος με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και των Δήμων Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Καρπενησίου και Αγράφων.

 

Για κρατήσεις στο 22370-22822 και στο 6978210268