"Άρωμα" Καλυβίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Τρεις νέοι άνθρωποι που σχετίζονται με τα Καλύβια Αγρινίου, θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί συμβουλοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές συνδυασμών στο Δήμο Αγρινίου και στο Δήμο Θέρμου. Πρόκειται για το Νεκτάριο Φλωροσκούφη, την Σταυρούλα Μέρκου και την Δέσποινα Μηναδάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, επικεφαλής του συνδιασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή -Τόπος να ζεις» καλωσορίζοντας το Νεκτάριο Φλωροσκούφη (το γένος Γεωργίου) έγραψε τα εξής:

«Είναι δραστήριος επαγγελματίας της εστίασης και πολύτεκνος πατέρας. Ο Νεκτάριος καταθέτει τις προτάσεις του για την τοπική αγορά και την αγάπη για την πόλη που μεγάλωσε και μεγαλώνει τα τέσσερα παιδιά του. Επέστρεψε στον τόπο του και θέλει να είναι κομμάτι της νέας εποχής για το Αγρίνιο. Kαλή αρχή Νεκτάριε!».

Επίσης σήμερα ανακοινώθηκε το όνομα της Σταυρούλα Μέρκου, ως υποψήφιας του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή -Τόπος να ζεις».

Ο κ. Γιώργος Παπαναστασίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Σταυρούλα Μέρκου, είναι υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας (Νοσοκομείο Αγρινίου) και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Γενική Γραμματέας του Παναιτωλοακαρνανικού Συλλόγου Γυναικών, μέλος του Λαογραφικού-Ιστορικού-Φιλολογικού Μουσείου Αγρινίου, εθελόντρια Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Γραμματέας Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου. Με σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και παρουσία στο χώρο των Ελληνικών Εκδόσεων και των Ελληνικών Γραμμάτων οραματίζεται έναν Δήμο εξωστρέφειας και αειφορίας, που θα μπορεί περήφανα να παραδοθεί στην επόμενη γενιά. Σταυρούλα σε καλωσορίζουμε».

Με τον συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση» του Δημάρχου Θέρμου, Σπύρου Κωνσταντάρα, θα κατέλθει ως υποψήφια η Δέσποινα Μηναδάκη –Χόντου, η οποία εργάζεται στον τομέα Υγείας.

Ο κ. Κωνσταντάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συμπορευόμαστε με την Δέσποινα Μηναδάκη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, την καλωσορίζουμε στον κοινό αγώνα και προχωράμε για την νέα  δυναμική πορεία του δήμου Θέρμου!

Κατάγεται από την Κρήτη, είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Ηπείρου ως Τεχνολόγος Γεωπόνος  και του ΤΕΙ Μεσολογγίου με την ειδικότητα Τ.Ε. Φυτικής Παραγωγής. Μιλάει Αγγλικά και έχει άριστη γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή (Η/Υ).

Είναι τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Αετόπετρας. Εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Θέρμου, ως τραυματιοφορέας, με σπουδαία προσφορά στους κατοίκους της περιοχής, με την δοτικότητα και την υπηρεσιακή της επάρκεια. Είναι παντρεμένη  με τον υπάλληλο του ΚΕΠ Θέρμου, Χρήστο Χόντο (από τον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων) και έχουν αποκτήσει μια κόρη». 

Να θυμίσουμε ότι, οι Δημοτικές εκλογές 2023 θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου 2023 και όπου και εφόσον χρειαστεί οι επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν στις 15 Οκτωβρίου 2023.

Ευχόμαστε και στους τρεις συμπατριώτες μας, καλή επιτυχία!