Τιμήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Ευστ. Πίτσας και Μ. Καραπάνου, στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Μια όμορφη γιορτή- έκπληξη προετοίμασαν σήμερα οι συνάδελφοι του εκπαιδευτικοί, στον Διευθυντή του Γυμνασίου Καλυβίων, κ. Ευστάθιο Πίτσα που αποχωρεί, αλλά και στην Καθηγήτρια κα Μήτση Καραπάνου που συνταξιοδοτείται, μέσα σε μια έντονα συγκινησιακά ατμόσφαιρα.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου, ανάμεσα σε παλιούς και νέους συναδέλφους τους, είδαν όλοι μαζί ένα βίντεο με φωτογραφίες από δραστηριότητες της σχολικής κοινότητας κατά την θητεία των δυο άξιων εκπαιδευτικών, τους δόθηκαν "Τιμής ένεκεν" τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους και αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους.

Ο κ. Ευστάθιος Πίτσας, μιλώντας από καρδιάς, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους για την άψογη συνεργασία που είχε στα 6 περίπου χρόνια που θήτευσε στο Γυμνάσιο Καλυβίων και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό τους έργο. Λίγο καιρό πριν αποχωρήσει από την εκπαίδευση, θα ολοκληρώσει την σταδιοδρομία του στο 2ο Λύκειο Αγρινίου. 

Η κα Μήτση Καραπάνου, αρκετά συγκινημένη, ευχαρίστησε και αυτή με τη σειρά της όλους τους συναδέλφους της που συνεργάστηκε κατά την παρουσία της στο σχολείο και εξήρε το άριστο επίπεδο των πολύ καλών σχέσεων που υπήρχε μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και της τοπικής κοινωνίας.

Ευχόμαστε στους δυο εξαίρετους εκπαιδευτικούς καλή συνέχεια, πάντα δημιουργική!