"Αποχαιρέτησε" την Βέροια και επιστρέφει στον Παναιτωλικό, ο  Χρ. Μπελεβώνης

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Χρήστος Γ. Μπελεβώνης αποχαιρέτησε την ομάδα της Βέροιας, την οποία υπηρέτησε την φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της SL2 και επιστρέφει στον Παναιτωλικό, από τον οποίο αγωνιζόταν ως δανεικός στην "Βασίλισσα".

Αν και στο τελευταίο παιχνίδι η Βέροια επικράτησε με 3-0 επί του Ηρακλή Λάρισας, εν τούτοις αυτό δεν ήταν αρκετό τελικά για την ιστορική ομάδα η οποία δεν τα κατάφερε, και για έναν μόλις βαθμό, γνώρισε τον υποβιβασμό της στη Γ' Εθνική!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Χρήστος Μπελεβώνης:

«Κλείσιμο στην χρονιά με μια πικρή νίκη… Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, την διοίκηση, όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, την πόλη της Βέροιας και τον κόσμο της, για μια χρόνια με πολλά σκαμπανεβάσματα, η οποία όμως θα έχει το στίγμα της πάνω μου, καθώς γνώρισα άτομα που θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Δεν αρμόζει στην ιστορική ομάδα της Βέροιας να αγωνίζεται στην Γ’ εθνική. Εύχομαι στο μέλλον, η ομάδα, να επανέλθει όσο πιο δυνατή γίνεται και να πετυχαίνει πάντα τους στόχους που θέτει. Ευχαριστώ Βέροια - Ευχαριστώ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!»