Άννα Πανταζοπούλου: Η viral επιτυχία του νέου της single «Αγκαλιά σου» και τα επόμενα σχέδια

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Η Άννα Πανταζοπούλου πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Αγκαλιά σου» που φέρει την υπογραφή των Arcade και κυκλοφορεί από την Panik Records. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια, απολαμβάνει την επιτυχία του «Αγκαλιά σου», το οποίο έγινε viral στο TIK TOK πριν καν κυκλοφορήσει. Μιλώντας στο  Woman’ s magazine  ανέφερε τα εξής: 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι με τίτλο «Αγκαλιά σου» όπου έκανες ουσιαστικά και το ντεμπούτο σου στη δισκογραφία. Μίλησέ μας για αυτή τη δουλειά;

Πρόκειται για ένα τραγούδι με ποπ και παραδοσιακά στοιχεία και έναν ιδιαίτερο ήχο , που ακούγοντας τον κάποιος θα δημιουργήσει εικόνες σε απέραντες αμμουδιές , παρέα με αγαπημένους του. Έχει την υπογραφή των Arcade σε μουσική και στίχους και κυκλοφορεί από την δισκογραφική μου εταιρία Panik Records.Οι χρήστες του TIK TOK το «αγκάλιασαν» πριν καν κυκλοφορήσει, καθώς, δημιουργήθηκαν σχεδόν 1000 video.

Πώς νιώθεις για την αγάπη του κόσμου;

Η αλήθεια είναι ότι τα βίντεο του κόσμου ολοένα και αυξάνονται και μαζί με αυτά και η αγάπη τους. Είναι υπέροχο που τον ήχο μου τον συντροφεύουν αληθινά χαμόγελα, μαμάδες με τα παιδάκια τους, φίλες, ζευγάρια και στιγμές ευτυχίας. Νομίζω, ότι το τραγούδι πέρασε το νόημα του στο κόσμο και αυτό είναι επιτυχία!

Είναι ένα βιωματικό τραγούδι;

Είναι ένα τραγούδι που οφείλει να είναι με κάποιο τρόπο βιωματικό για όλους μας. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κοινωνικά τα τελευταία χρόνια, οι βίαιες μουσικές που βρίσκονται στις «τάσεις» του YouTube, μας κάνουν να ξεχνάμε πως η ευτυχία βρίσκεται σε στιγμές αληθινής αγάπης μαζί με ανθρώπους που έχουμε επιλέξει να είναι στη ζωή μας και μια αγκαλιά τους είναι ικανή να πάρει όλη την ένταση της καθημερινότητας.

Τι μηνύματα λαμβάνεις από τον κόσμο;

Τα μηνύματα που λαμβάνω σε όλες τις πλατφόρμες είναι κατά κύριο λόγο θετικά και αυτό είναι κάτι που με γεμίζει με ενέργεια και με δεσμεύει ευχάριστα στο να συνεχίζω να βγάζω τραγούδια και η αγκαλιά αυτή ολοένα και να μεγαλώνει. Σας αγαπώ.

Μπορεί να κυκλοφόρησες τώρα το πρώτο του τραγούδι, αλλά έχεις ήδη συνεργαστεί και αρκετούς καλλιτέχνες. Ποια από αυτές τις συνεργασίες ξεχωρίζεις και γιατί;

Είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορώ καθώς το πρώτο μου το έβγαλα σε ηλικία μόλις 20 ετών. Έκτοτε, πέρασαν πέντε χρόνια και συνεργασίες που με βοήθησαν να μελετήσω το γνήσιο λαϊκό ρεπερτόριο, όπως είναι ο Αδαμαντίδης, ο Σούκας, ο Μαργαρίτης και άλλοι νεότεροι. Μέσα σε αυτά τα χρόνια υπήρχαν επίσης και εμφανίσεις μου σε πιο νεανικά σχήματα, σε μουσικές σκηνές και ένα τεράστιο διάλειμμα καραντίνας. Όλες μου τις δουλειές τις αγαπώ γιατί με έχουν κάνει πολύπλευρη καλλιτέχνιδα, τεχνικά και ρεπερτοριακά και έτοιμη πλέον να αφήσω το δικό μου στίγμα δισκογραφικά.

Με ποιον καλλιτέχνη είναι όνειρο ζωής να συνεργαστείς;

Όνειρο ζωής μουσικά είναι να μπορώ κάποια στιγμή να έχω τη δική μου δισκογραφία και κόσμο που να την ακολουθεί. Συνεργασία με καλλιτέχνες με κοινό όραμα και αισθητική είναι το ιδανικό .

Επόμενα επαγγελματικά σχέδια;

Live εμφανίσεις και studio sessions για το επόμενο κομμάτι μου είναι τα άμεσα επαγγελματικά μου σχέδια

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια από τώρα;

Το ιδανικό θα ήταν να έχω κάνει κάποια από αυτά που ονειρεύομαι. Όπως, όμορφα τραγούδια και συνεργασίες.

Ως γυναίκα ποια είναι τα δικά σου beauty tips;

Ισορροπημένη διατροφή , άσκηση και πολύ νερό. Να μη ξεχνάμε και καθημερινό καθαρισμό προσώπου. Στην τσάντα μου θα βρεις πάντα ενυδατική προσώπου και lip bal.

Είσαι από τις γυναίκες που στήνουν στο πρώτο ραντεβού;

Γενικώς διασπάται εύκολα η προσοχή μου, όποτε συνήθως αργώ. Ευτυχώς το ‘χω φτιάξει και στα επαγγελματικά μου είμαι alert. Το καλό είναι ότι έχω ανθρώπους δίπλα μου που αποδέχονται και αυτή τη πλευρά μου.

Πιο είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβού για σένα;

Αυτό που πηγαίνεις με ενθουσιασμό, με αβεβαιότητα, με χτυποκάρδια και χαμόγελα μέχρι τα αυτιά.

Περιέγραψέ μας τον εαυτό σου με πέντε λέξεις

Αυθόρμητη, ενθουσιώδης, παρορμητική, κοινωνική, σταθερή.

 

Άννα Πανταζοπούλου - Αγκαλιά Σου 

Official Music Video (Πατήστε τον σύνδεσμο)

https://www.youtube.com/watch?v=4Y7P4-RsUS4&t=1s

Αναδημοσίευση από https://www.womansmagazine.gr/