Μήνυμα της κας Παρασκευής Φέσσα για τη θητεία της στο Δημοτικό Καλυβίων

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Με μήνυμά της η απερχόμενη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, κα Παρασκευή Φέσσα μιλά με τα καλύτερα λόγια για το σχολείο που υπηρέτησε, για όλους τους κατοίκους του χωριού και εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους όσους την βοήθησαν στο έργο της.

Να θυμίσουμε ότι, από τον περασμένο Απρίλιο, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είχε ανακοινώσει τους νέους Διευθυντές στις σχολικές μονάδες, με την κα Παρασκευή Φέσσα να αναλαμβάνει καθήκοντα από το νέο σχολικό έτος, ως Διευθύντρια στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Στο μήνυμά της η κα Φέσσα αναφέρει τα εξής:

«Αποχωρώ με θλίψη από το σχολείο και το χωριό που μπήκαν στην καρδιά μου, όμως γεμάτη αναμνήσεις κι εντυπώσεις μοναδικές! Πήρα απέραντη αγάπη και σεβασμό από τα υπέροχα παιδιά του, αποδοχή και στήριξη από τους γονείς και τους κατοίκους των Καλυβίων.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Κοινότητας Καλυβίων, κ. Αναστασίου Δημήτρη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Δρακόπουλο Θωμά, την κα Μαίρη Ζαπαντιώτη του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων, τον κ. Πανταζόπουλο Γεώργιο, τον κ. Καραλή Λεωνίδα που έσπευδε να βοηθήσει πάντα το σχολείο, τον πατέρα Αθανασόπουλο Θεοδόση και όλους όσους βοηθούσαν και στήριζαν διαρκώς το σχολείο μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους αγαπητούς συναδέρφους μου που ήταν πάντα δίπλα μου, που μου έδωσαν απλόχερα την αγάπη και το σεβασμό τους, συνοδοιπόροι πάντα σε ό,τι κάναμε στο σχολείο! Εύχομαι καλή θητεία στη νέα διευθύντρια κα Μέρδη Νεκταρία!

Καλό καλοκαίρι, με υγεία πάντα σε όλους!»

Τέλος να επισημάνουμε ότι, τα καθήκοντα της νέας Διευθύντριας στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων θα αναλάβει η κα Νεκταρία Μέρδη (ΠΕ11) Φυσικής Αγωγής, της οποίας η προβλεπόμενη θητεία θα είναι τετραετής (λήγει την 31η Ιουλίου 2027).

Η κα Μέρδη έχει βασικό πτυχίο του Τμήματος ΤΕΦΑΑ, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολική Φυσική Αγωγή, στο ίδιο πανεπιστήμιο. Μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού ΔΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.