Νίκη για ΠΑΟ Καλυβίων, κέρδισε 1-0 τον ΑΟ Λυγιά

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Νίκη με 1-0 για τον ΠΑΟ Καλυβίων στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Λυγιά, μια αναμέτρηση με πολλές φάσεις και αρκετό ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Πιο δραστήριοι οι παίκτες των φιλοξενούμενων, ειδικά στο α΄μέρος, είχαν τουλάχιστον 2-3 ευκαιρίες για να προηγηθούν, όμως τα ¨τελειώματα¨ των επιθετικών τους παικτών δεν είχαν αποτέλεσμα. Επίσης και οι Καλυβιώτες είχαν αρκετές προσπάθειες προς την αντίπαλη περιοχή, ειδικά στο β΄μέρος, όμως και εδώ οι παίκτες τους τα ¨χάλαγαν¨ την τελευταία στιγμή. Ευτυχώς το όμορφο γκολ  που πέτυχε ο Τασούλης έδωσε τελικά τη νίκη και τους βαθμούς στους γηπεδούχους.

Φάσεις και γκολ:                              

7΄Πολύ καλή προσπάθεια του Χρ. Κονδύλη, ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

20΄Επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων από δεξιά, η παράλληλη χαμηλή σέντρα βρήκε τον Γκόγκα που σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα αποκρούστηκε ασταθώς από τον Ζώη για να απομακρύνει στη συνέχεια ο Ζαχαράτος.

22΄ Άλλη μια επιθετική ενέργεια από τον Ντερβίσι που βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

25΄ Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Καλτσή, ο Ζώης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ.

27΄Πολύ καλή συνεργασία Κόκαλη – Ζώγα, ο τελευταίος από δεξιά σούαρε με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω.

35΄ Σουτ έξω από την περιοχή του Καλτσή, η μπάλα αρκετά έξω.

40΄Πολύ καλή ενέργεια του Ντερβίσι από δεξιά της επίθεσης, την παράλληλη συρτή μπαλιά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Καλτσής, που σούταρε ¨άτσαλα¨προς την εστία στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

43΄Ο Π. Καρύμπας που είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή, από το μεσαία γραμμή εκτέλεσε φάουλ, βρίσκοντας εντός περιοχής τον Γ. Καραλή, το σουτ ¨αδύναμο¨ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Καραγεώργος.

46΄Επιθετική προσπάθεια του Ντερβίσι από δεξιά, βρήκε με ωραία μεταβίβαση τον Σφήκα, ο οποίος έχοντας ακριβώς απέναντι την αντίπαλη εστία, σούταρε με τη μπάλα να περνά ψηλά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

49΄Απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Π. Καρύμπα, η μπάλα αναπήδησε μέσα στην περιοχή, αιφνιδιάζοντας αρχικά τον Καραγεώργο, ο οποίος κατάφερε τελικά να απομακρύνει σε κόρνερ.

53΄Συνεργασία του Ζαχαράτου με τον Τασούλη, ο τελευταίος πραγματοποίησε παράλληλη σέντρα σουτ, ο Καραγεώργος είχε προλάβει να ¨κλείσει¨ την γωνία του, διώχνωντας σε κόρνερ.

57΄Πολύ καλή μεταβίβαση του Κατσάμπα προς τα δεξιά της επίθεσης τον Σφήκα, ο οποίος σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

66΄ΓΚΟΛ: Μακρινή μεταβίβαση του Π. Καρύμπα, βρήκε στην ¨πλάτη¨ της αντίπαλης άμυνας τον Σ. Τασούλη, ο οποίος με ωραία ενέργεια πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και ¨πέρασε¨ την μπάλα προς το βάθος της εστίας, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).

70΄Μακρινό σουτ του Καλτσή, η μπάλα πέρασε αρκετά ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

76΄ Ένα σουτ του Χρ. Κονδύλη, η μπάλα πέρασε έξω.

80΄ Μοναδική ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον Α. Γκόγκα, ο οποίος πέρασε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Ζώη, και από πλάγια δεξιά της μικρής περιοχής σούταρε, με τη μπάλα να μην του κάνει το ¨χατήρι¨ να χτυπά αρχικά στο κάθετο δοκάρι και να βγαίνει άουτ.

85΄ Πολύ καλό σουτ από τον Ι. Δημητρόπουλο, η μπάλα βγήκε έξω.

87΄Νεά προσπάθεια και σουτ από τον Ζαμπάρα, η μπάλα πέρασε έξω.

89΄Πολύ ωραία ενέργεια του Σ. Τασούλη, από πλάγια δεξιά πέρασε τους αμυντικούς και σούταρε όμως αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.

Διαιτητές της αναμέτρησης  ήταν οι κ.κ. Σπ. Καζανάς, Κοσυφαρίνη και Ροδάτος.

ΠΑΟ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Θ. Μπελεβώνης (46΄Σ. Τασούλης), Αν. Πολίτης, Ν. Καρασάββας, Χ. Ζαχαράτος, Χ. Κονδύλης, Γ. Αναστασίου, Θ. Κόκαλης (42΄ Π. Καρύμπας), Γ. Καραλής, Ι. Ζώγας.

ΑΟ Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος):

Σ. Καραγεώργος, Ι. Δημητρόπουλος, Π. Βασιλόπουλος, Ε. Βλάσι (85΄π. Βλασίου), Γ. Ζαρκαδούλας, Ε. Ζαμπάρας, Χ. Καλτσής, Β. Κατσάμπας, Α. Ντερβίσι (71΄Ν. Λύτρας), Λ. Σφήκας (75΄ π. Βρουσάι), Α. Γκόγκα.