Τιμήθηκε η πολύτεκνη μητέρα από τον Σύλλογο Γυναικών Σταμνάς

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Ο Σύλλογος Γυναικών Σταμνάς Αγία Αγάθη γιόρτασε την Παρασκευή 8 Μαρτίου την Ημέρα της Γυναίκας σε μια ξεχωριστή εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα μέλη, καθώς και φίλες του δραστήριου πολιτιστικού συλλόγου.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κυρία Δρ Μαρία Αγγέλη, Φιλόλογος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα: «Η γυναίκα αγρότισσα της Σταμνάς».

Επίσης, το Δ.Σ. και η Πρόεδρος κα Γεωργία Κορδόση βράβευσαν με τιμητικές πλακέτες, γυναίκες του χωριού για την ξεχωριστή θέση τους στην κοινωνία μας. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:

Η κυρία Όλγα Κατσίκη, πολύτεκνη μητέρα.

Η κυρία Ευανθία Κοντογιάννη, πολύτεκνη μητέρα.

Η κυρία Ειρήνη Παπουτσή, η γηραιότερη αγρότισσα εν ζωή.

Η κυρία Ευτυχία Μπαφατάκη, ιατρός της Σταμνάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς Η Αγία Αγάθη εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του:

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση του παιδικού χορευτικού τμήματος καθώς και τον Χοροδιδάσκαλο κ. Γιάννη Χριστοδούλου, που παρουσίασαν χορούς του τόπου μας.

Ευχαριστούν και τις κύριες Βασιλική Κανατσούλη, Όλγα Λουίζα Κορδόση και Μαρία Βουγιούκα - Κορδόση για την αγορά των τριαντάφυλλων που προσφέρθηκαν σε όλες τις κύριες.

Ευχαριστούν για τις προσφορές όλα τα μαγαζιά του χωριού μας, τις κύριες και τους κύριους και την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, για τα δώρα της λαχειφόρου αγοράς. Ευχαριστούν τις φίλες και μέλη του Συλλόγου για την πολύτιμη βοήθειά τους ώστε να πραγματοποιηθεί η γιορτή.

Ευχαριστούν την Ταβέρνα το ΜΠΑΛΚΟΝΙ του κ. Παναγιώτη Τσιλιπάνου για την φιλοξενία.

Ευχαριστούμε το κύριο Δημ. Τσιγαρίδα για την ηχητική κάλυψη.

Η Πρόεδρος, Γεωργία Κορδόση και τα μέλη του Δ.Σ.