Εκδήλωση για την Γιορτή της Γυναίκας από τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα" αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας αλλά και για την συμπλήρωση 7 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Η εορταστική βραδιά έλαβε χώρα στο Καφέ "ΕΛΛΑΣ", και παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Επίσης, η Πρόεδρος Μαίρη Ζαπαντιώτη – Στρατοπούλου και οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου, έκοψαν την τούρτα γενεθλίων, με την κα Ζαπαντιώτη να αναφέρει:

«7 χρόνια δημιουργικά με πολλή αγάπη, μεράκι, δουλειά, τρέξιμο, έχοντας πάντα δίπλα μας τα μέλη και τους φίλους χορηγούς, προσπαθώντας όλοι μαζί να αναδείξουμε το χωριό μας που τόσο αγαπάμε και το έχουμε αποδείξει με πολλές δράσεις όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου.

ΓΥΝΑΙΚΑ = ΖΩΗ: Ο πραγματικός στυλοβατης της οικογένειας. Ισορροπεί καθοδηγεί, πονά, κλαίει, αγωνιά, υπομένει, γεννά, αγαπά! Χρόνια μας Πολλά!»

Ακολούθως τα μέλη και μουσικοί της Χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων, τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια.

Η μουσική, ο χορός και η διασκέδαση κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ ενώ η Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν από καρδιάς τον κ. Θανάση Καράγιωργο για την προσφορά της τούρτας.

Και του χρόνου με υγεία!