Νίκη για την Κ16 Αιτωλοακαρνανίας, με βασικό τον Γιώργο Λ. Καραλή

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες με την ομάδα της Μικτής ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κ16 στο γήπεδο του ΑΟ Ρηγανά Αγρινίου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Καλυβίων, Γιώργος Λ. Καραλής, στην αναμέτρηση με την ΕΠΣ Αχαϊας, την οποία κέρδισαν με σκορ 3-2.

Ο Γιώργος Λ. Καραλής αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού βοηθώντας την ομάδα του να πάρει στο τέλος τη νίκη!

Να σημειώσουμε ότι, η Μικτή Αιτωλοακαρνανίας Κ16 προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0, με τα γκολ του Θανασιού στο 16′ και του Αγρογιάννη στο 25′. Η Κ16 Αχαίας, μείωσε με τον Κορφιάτη στο 53΄ και έφτασε στην ισοφάριση στο 56′ με γκολ του Χαβάνη.

Όμως αμέσως μετά, στο 57΄ ο Θανασιός εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος,  πέτυχε γκολ, κάνοντας το 3-2, δίνοντας έτσι την σημαντική νίκη στην Κ16 Αιτωλοακαρνανίας.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου για την 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Κ16.

Μικτή Αιτωλοακαρνανίας Κ16 (προπονητής Βαλάντης Ζώης)

Λιάκας, Γκορόγιας, Αγρογιάννης, Νικολέτας (73′  Τζαχρήστος), Γκόλιας (59′ Πανίτσας), Φωλιάς, Θανασιός, Καραλής, Λαυράνος (64′ Καγκάδης), Χασάνης (59′ Δεματάς), Τόλης

Μικτή Αχαΐας Κ16 (προπονητής Διονύσιος Βαλσάμης)

Αναστασόπουλος, Παπαγεωργίου, Χαβάνης, Κορμπάκης, Πέλο, Φερτάκης (75′ Μαυρούλιας), Σπαλιάρας, Μαλιούκης (38′ Θεοδωρόπουλος), Γκολφίνος (75′ Καραβασίλης), Κορφιάτης (80′ Μπαλάσκας), Δαραμούσκας

Διαιτητές:

Παύλος Αναγνωστάκης (ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας)

Νικόλαος Λύτρας (ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας)

Θεόδωρος Κώτσης (ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας)

O Γιώργος Λ. Καραλής

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  5ης  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Κ-16

Σε αγώνες για την 5η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-16 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ 3-2

ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ – ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ 9

ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 9

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 6

ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 6

Επόμενη αγωνιστική (28/2, 15:00)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΦΩΚΙΔΑ

ΑΧΑΪΑ-ΑΡΤΑ