Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου “Καλλιτεχνοχώρι”

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου “Καλλιτεχνοχώρι”, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στη Μουσική Σκηνή “Ανδρομέδα” στο Αγρίνιο.

Τον χορό μας άνοιξε η Πρόεδρος από το “Καλλιτεχνοχώρι” κα Μαρία Τσιρώνη, υπεύθυνη των τμημάτων θεάτρου (προσχολικής, παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων ΠΡΟΖΑΚ) και μουσικής, μ΄ ένα σύντομα καλωσόρισμα γα τη νέα χρονιά και για  την κοπή της πίτας, μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Ανδρέα Φούκα υπεύθυνο μαέστρο της Χορωδίας μας “Μελοέσσα” και μουσικών τμημάτων, την Γενική Γραμματέα  κ.Κατερίνα Μπιλίνη, υπεύθυνη των εικαστικών τμημάτων, τους συνεργάτες μας κ.Γιάννη Λαζούρα , υπεύθυνο Καθηγητή στα τμήματα κιθάρας και την κα Αγγελική Δόνου, υπεύθυνη στην προσχολική ηλικία στο τμήμα της ζωγραφικής!

Η πίτα είχε 2 φλουριά το πρώτο βρέθηκε στο κομμάτι του συλλόγου και το δεύτερο στην κα Αγγελική Δόνου!

Στη συνέχεια  οι νεαροί μουσικοί, Δημήτρης Σκόνδρας (ακορντεόν ), Δημήτρης Λανόπουλος (ακορντεόν ) Γεωργία Μηλιώνη (ακορντεόν), Ελευθερία Ντόβα (φλάουτο ), Αλεξάνδρα Κατσιπάνου (τσέλο),  έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα για το ξεκίνημα μιας υπέροχης μουσικής βραδιάς, γεμάτη κέφι και χορό.

Το “Καλλιτεχνοχώρι” ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, την “Ανδρομέδα” και από καρδιάς εύχεται υγεία, χαρά και ευτυχία!