ΠΑΟ Καλυβίων ισοπαλία 1- 1 με τον Α.Ο. Λυγιά

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟ Καλυβίων με τον Α.Ο. Λυγιά στο γήπεδο Καλυβίων, αποτέλεσμα που κρίνεται γενικά δίκαιο ως προς την εξέλιξή του.

Με ελλείψεις παικτών και οι δυο ομάδες, προσπάθησαν να παίξουν καλό και δημιουργικό ποδόσφαιρο, είχαν ευκαιρίες, ίσως πιο σημαντικές αυτές του ΑΟ Λυγιά που οι παίκτες του έχασαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στην γραμμή του τέρματος, αστοχώντας στην τελική προσπάθεια.

Και οι παίκτες του ΠΑΟ Καλυβίων δημιούργησαν τουλάχιστον 4-5 αξιόλογες φάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όμως είτε από ολιγωρία, είτε από αστάθμητους παράγοντες, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Στο 10ο λεπτό Α.Ο. Λυγιάς θα προηγηθεί μετά από ένα εξαιρετικά εκτελεσμένο απ΄ευθείας φάουλ και γκολ του Βασίλη Δημητρόπουλου, όπου θα στείλει την μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" της εστίας του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η ισοφάριση για την ομάδα των Καλυβίων θα έρθει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51'  από τον Σωτήρη Τασούλη, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, πέρασε τον τελευταίο αμυντικό και με εύστοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Με σοβαρό τραυματισμό στο χέρι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 55ο λεπτό ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ Γιώργος Ι. Αναστασίου, ο οποίος χρειάσθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η διοίκηση και οι παίκτες του Α.Ο. Λυγιά ευχαριστούν πολύ για την φιλοξενία την ομάδα του Π.Α.Ο. Καλυβίων και της εύχονται καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Ζυγάς, Βλαχοδήμος και Ροδάτος.

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης):

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Αθ. Μπελεβώνης (46΄ Π. Καρύμπας) Γ. Αναστασίου ((55΄ Σ. Ζαπαντιώτης) Γ. Σαγάνας, Ν. Μυγδάκης, Σ. Χετάϊ, Δ. Αναστασίου, Χ. Κονδύλης (68΄Π. Ζαχαράτος) Σ. Τασούλης, Γ. Καραλής.

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος):

Α. Μαστροκώστας, Π. Βλασίου, Π. Κολοκυθάς, Ι. Δημητρόπουλος, Γ. Ζαρκαδούλας, Ε. Βάλσι, Λ. Σφήκας, Β. Κατσάμπας, Ε. Καραγεώργος (83΄Γ. Παναγόπουλος) Β. Δημητρόπουλος, Θ. Δημητρόπουλος (58΄Α. Θωμόπουλος).