Η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Καλυβίων

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά πραγματοποίησαν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων και η ομάδα "Νέοι Καλυβίων" στο χώρο της Κοινότητας Καλυβίων!

Το παρόν έδωσαν η Πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Αναστασίου – Διονυσάτου, τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου που κέρδισε και το φλουρί και γονείς μαθητών.

Να αναφέρουμε ότι, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων έχει ως σκοπούς, την ανάδειξη και προβολή των προβλημάτων του σχολείου, την ενημέρωση των γονέων για αυτά και τον συντονισμό της δράσης όλων των γονέων για την επίλυσή τους.

Επίσης, την ηθική, πρακτική και κάθε άλλη δυνατή, εύλογη και θεμιτή συμπαράσταση προς τους μαθητές στα καθημερινά ζητήματα, καθώς και προς τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς για την ευόδωση του έργου τους και την καλή, απρόσκοπτη και αδέσμευτη άσκηση του λειτουργήματός τους.

Ακόμη ο σύλλογος προωθεί και στηρίζει την καλλιέργεια, την ενίσχυση και την βελτίωση των καλών σχέσεων μεταξύ όλων των φορέων της σχολικής κοινότητας (δηλ. μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών, κ.ά.).