Kickboxing: Διακρίσεις για Αν. Βλάχου - Τριανταφυλλάκη & Β. Τσακανίκα, του Α.Σ. Θησέας

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ο Αθλητικός Σύλλογος (ΑΣ) Θησέας Αιτωλοακαρνανίας, συμμετείχε για μια ακόμη φορά σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις και συγκεκριμένα, στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Kickboxing (Athens Challenge) κατακτώντας 18 μετάλλια και για μια ακόμα φορά ήταν και ο μοναδικός εκπρόσωπος της πόλης του Αγρινίου! Μεταξύ άλλων αθλητών του συλλόγου, κύπελα και μετάλλια πήραν, η Αναστασία Βλάχου – Τριανταφυλλάκη και ο Βαλεντίνος Τσακανίκας!

Ο προπονητής Νίκος Κακαρέλης αναφέρει τα εξής: «Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις ξανά αγωνιζόμενοι όλοι στην Α κατηγορία, αλλά το σημαντικό είναι ότι οι αθλητές μας αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες του Kickboxing: rings Low kicks,  Full Contact, Τατάμι, Kick Light, Light Contact, Point Fighting, κατακτώντας σε όλες τις κατηγορίες μετάλλια. Το αποτέλεσμα των αθλητών του Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας ήταν:

4 Χρυσά μετάλλια, 4 Ασημένια μετάλλια και 10 χάλκινα!

Πολλά συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία  και τον Πρόεδρο Μ. Τριανταφύλλου, και τον Αντιπρόεδρο Αντ. Μαυρομάτη όπως και στον δάσκαλο Ν. Μέμμμο για την εξαιρετική οργάνωση του Κυπέλλου. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους! Συνεχίζουμε με μεγαλύτερους στόχους!» καταλήγει το σχόλιο του Νίκου Κακαρέλη.

Ο Βαλεντίνος Τσακανίκας πήρε την 1η θέση και το κύπελο, στην κατηγορία που αγωνίστηκε.

Η νεαρή αθλήτρια η Αναστασία Βλάχου – Τριανταφυλλάκη πήρε 1 Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία KL και 1 Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία LC.

Οι γονείς της Θωμάς και Νίκη Τριανταφυλλάκη έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πολλά πολλά μπράβο Αναστασία μας και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον δάσκαλο κ. Νίκο Κακαρέλη που είναι πάντα δίπλα στην κόρη μας Αναστασία και τον γυμναστή του συλλόγου μας και Κωνσταντίνο Τσαμποδήμο, για την βοήθεια στην προετοιμασία της!

Να σημειώσουμε ότι, το Athens Challenge European Cup πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Ιανουαρίου 2024 στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων. Διοργανωτής ο Νίκος Μέμμος και η ομάδα του και το πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας (WAKO) και Πανελλήνιας (ΠΟΚ) Ομοσπονδίας Kickboxing. Eίναι ένα από τα τέσσερα μόνο αδειοδοτημένα European cup της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO). Συμμετείχαν 130 ομάδες από 20 χώρες.

Βαλεντίνος Τσακανίκας

 

Αναστασία Βλάχου – Τριανταφυλλάκη