Ο Σύλλογος Γυναικών Σταμνάς "Η Αγία Αγάθη" έκοψε την βασιλόπιτα

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Με μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς "Η Αγία Αγάθη" πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου η κοπή της την Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Ευχές για τη νέα χρονιά έδωσε προς όλους η Πρόεδρος κα Γεωργία Κορδόση, η οποία έκοψε στη συνέχεια την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την εορταστική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι του Δημοτικού συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου, Γιάννης Πασπαλιάρης, Κουτσοθόδωρος Γιάννης, Τρυφιάτης Παναγιώτης, Αγγελή Καλλιρρόη, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σταμνάς Μεσολογγίου, Χρήστος Γατζούδης, ο Θανάσης Λύρος η Μέμη Γούργαρη καθώς και ο Καπετάνιος της παρέας των Αρματωμένων "Αγία Αγάθη" Δημήτρης Σουλιώτης.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σταμνάς "Η Αγία Αγάθη" ευχαριστεί για την άριστη φιλοξενία την καφετέρια των Αφών Κουκορέμπα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αρχαία Καλυδώνα» για την παρουσία του και τα δώρα του, τις κύριες για την δωρεά των βασιλόπιτων, την κυρία Σοφία Μαυρομάτη για την χειροποίητη βασιλόπιτα που έφτιαξε μόνη της και την κυρία Δέσποινα Δακοπούλου για την αγορά βασιλόπιτας από το ζαχαροπλαστείο της Σταμνάς των κύριων Δημητρίου και Θέμη Σουλιώτη, τις κύριες Μαρία Ζαπαντιώτη και Πηνελόπη Κατοχιανού για τα δώρα που χάρισαν για την λαχειοφόρο αγορά και τον Δ. Τσιγαρίδα για την ηχητική κάλυψη.

Τυχερές στα φλουριά και στα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς ήταν οι κυρίες: Χριστίνα Θεοδώρου, Ειρήνη Ξεσφίγγη, Μάχη Λύρου, Άννα Γερασιμίδη και Ρίτα Τσάκου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σταμνάς "Η Αγία Αγάθη" εύχεται σε όλους: Χρόνια Πολλά, Καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα, χαρά, ευτυχία, ευημερία, δημιουργία και κάθε καλό σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο!

Το Δ.Σ. και η Πρόεδρος κα Γεωργία Κορδόση