Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι, παρουσία του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε.του νομού μας, Αθανασίου Μαυρομάτη, πολιτικών, στρατιωτικών αρχών και αιρετών, ενώ ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη με θερμούς λόγους τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη για την επάξια επανεκλογή του, καθώς και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη, τονίζοντας ότι απολαμβάνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του λαού της Αιτωλοακαρνανίας και ευχήθηκε στους παρευρισκομένους με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας να συνεχίσουν να εργάζονται για την εξυπηρέτηση των πολιτών αυτού του τόπου.

 Ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα κόψαμε την βασιλόπιτα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, με τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη και τα στελέχη της Περιφέρειας, έναν σταθερό και ισχυρό σύμμαχο στο έργο που κάνουμε.

Είμαστε περήφανοι γι αυτούς, αλλά και τα παιδιά τους που αρίστευσαν στις επιδόσεις τους. Ανταλλάξαμε ευχές με τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους των Αρχών για μία χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία, αλλά και με επιτυχίες στην εκτέλεση των καθηκόντων μας, για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα όλων των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας».

Παραβρέθηκαν οι υπάλληλοι της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και βραβεύτηκαν τα παιδιά που εισήχθησαν στα ΑΕΙ από τον Περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες.