Δώρα από τον Σύλλογο Γυναίκων Καλυβίων, στις Δομές Αστέγων

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Σήμερα 29/12/2023 πραγματοποιηθηκε επίσκεψη από τον Σύλλογο Γυναίκων Καλυβίων «Δήμητρα» με σκοπό την προσφορά πρώτων ειδών για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων των Δομών Αστέγων Δήμου Αγρινίου.

Ακολουθήσε ξενάγηση της Προέδρου, Μαίρης Ζαπαντιώτη –Στρατοπούλου και της Ταμία του συλλόγου, Δώρας Βελής - Γαλανοπούλου, στους χώρους της δομής από τον Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, Κώστα Καλαντζή και συζητήση για το σχέδιο δράσης εργασιακής και στεγαστικής επανένταξης από τη Προϊστάμενη του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής κας Ευσεβίας Δημητρογιάννη.

Οι υπεύθυνοι της δομής ευχαριστούν θερμά για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον προς τις Δομές Αστέγων του Δήμου Αγρινίου. Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου είναι ενταγμένες στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα" ανέφερε για την επίσκεψη αυτή:

«Μια κίνηση ανθρωπιάς, αγάπης και προσφοράς από τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων Αγρινίου προς τις Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου με διάφορα τρόφιμα σε όλους που τα έχουν ανάγκη. Ας δείξουμε την αγάπη μας και την ανθρωπιά μας. Καλές γιορτές να έχουμε!»