Ευχές των πολιτικών για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά μας στέλνει το πολιτικό προσωπικό της Αιτωλοακαρνανίας και του Αγρινίου, για αυτές τις εορταστικές ημέρες. Συγκεκριμένα:

Οι ευχές του Νεκτάριου Φαρμάκη για τα Χριστούγεννα:

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ήχησαν στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, την Πέμπτη και την Παρασκευή (21 και 22 Δεκεμβρίου 2023), καθώς τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, επισκέφθηκαν για να του πουν τα κάλαντα μαθητές και καθηγητές από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών, αντιπροσωπεία από το ΚΕτΧ Πάτρας, όπως επίσης εκπρόσωποι της Διοίκησης και μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών.

Ο κ. Φαρμάκης αντάλλαξε ευχές με όλους, ενώ με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων, δήλωσε τα εξής: «Στην εποχή μας, η παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα απειλούνται σοβαρά. Γι’ αυτό και το μυαλό μας βρίσκεται πρωτίστως στα αθώα θύματα κάθε ένοπλης σύγκρουσης, ενώ η ευχή μας δεν μπορεί να είναι άλλη από την επικράτηση της ειρήνης παντού. Το μυαλό μας βρίσκεται όμως και σε κάθε ευάλωτο συμπολίτη, σε κάθε συνάνθρωπο που πάσχει και αδυνατεί να μοιραστεί την κοινή χαρά των γιορτινών ημερών.

Ας προσπαθήσουμε όλοι, λοιπόν για μία κοινωνία ανοχής, συνοχής και αλληλεγγύης. Για μία κοινωνία που θα προτάσσει το κοινό καλό έναντι του ατομικού. Για μία κοινωνία με περισσότερο φως και λιγότερο σκοτάδι. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!»

 

Ευχές του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μίλτου Ζαμπάρα

Καλά Χριστούγεννα!

Ο δρόμος για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες είναι να βάλουμε το εμείς πάνω από το “Εγώ”

Το 2024 να είναι η χρονιά που θα μπορέσουμε να σηκώσουμε τα βάρη μας με τη ΔΥΝΑΜΗ της... συλλογικότητας, της ανιδιοτέλειας, της αλληλεγγύης, της προσφοράς, της αγάπης.

 

Ευχές, Χριστίνα Σταρακά, Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας, ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Εύχομαι οι άγιες αυτές μέρες και το νέο έτος να σας βρουν με υγεία στη θαλπωρή των δικών σας. Αγκαλιάστε τους σφιχτά, είναι βάλσαμο ψυχής.

Μια ακόμη ευχή για τις Άγιες μέρες:

Ένα κόσμο με περισσότερη καρδιά, αλληλοσεβασμό, αλληλεγγύη.

Aπό την Αιτωλοακαρνανία μας, ευχές για Υγεία και Προκοπή σε όλη την Πατρίδα, σε όλο τον Ελληνισμό, σε όλο τον κόσμο.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2024!

 

Ευχές του Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τους μαθητές του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. από τους ωφελούμενους του Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ του Δήμου Αγρινίου, από το παραδοσιακό τμήμα του Μουσικού Σχολείου και από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγρινίου.

«Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και ευλογία στη ζωή μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία και χαρά σε όλες τις οικογένειες», ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Οι ευχές του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου για τα Χριστούγεννα:

«Εύχομαι ολόψυχα οι φετινές γιορτές να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, γεμάτης αγάπη, υγεία, ειρήνη, χαρά και αισιοδοξία. Ας δείξουμε με τις πράξεις μας ότι η αλληλεγγύη, η σύμπνοια και η ομόνοια είναι η πηγή και το φως που δίνει δύναμη και ελπίδα, για να νικήσουμε τα προβλήματα και ενωμένοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Ας τολμήσουμε να ονειρευτούμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά!

 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά», Κώστας Πιστιόλας, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

Φίλες και φίλοι,

Από καρδιάς εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα.

Εύχομαι και ελπίζω μαζί με την γέννηση του Χριστού, να ξαναγεννηθεί η πίστη και η ελπίδα στον τόπο μας.

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μια καλή ευκαιρία να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να δεχθούμε την αγάπη, την αισιοδοξία, την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Συνάμα, αποτελούν την ιδανική περίοδο για να συναντηθούμε επί της ουσίας με τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και με τον εαυτό μας. Να κάνουμε την απαραίτητη ενδοσκόπηση και να υψώσουμε ισχυρό ανάχωμα σε κάθε  ψίθυρο απαξίωσης της ζωής μας και σε κάθε κραυγή υπονόμευσης της αλήθειας, στρέβλωσης της πραγματικότητας.

Διότι πιστεύω βαθιά ότι μόνο με την αλήθεια, με την αγάπη, με το ήθος, το σεβασμό και την αξιοπρέπεια θα μπορέσουμε, ενστερνιζόμενοι το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, να αλλάξουμε τις ζωές και τον τόπο μας, να κάνουμε βήματα μπροστά, να πάμε ψηλά. Με οδηγό μας το αστέρι της Βηθλεέμ, λοιπόν, ας πορευτούμε την οδό των μεγάλων μας αξιών και ας αναζητήσουμε όσα μας έχουν στερήσει.

Σε λίγο ανατέλλει μια νέα χρονιά, που όλοι γνωρίζουμε πως οι αντοχές μας θα συνεχίσουν να δοκιμάζονται. Έχουμε πίστη όμως και θα συνεχίσουμε ακούραστα την πορεία μας, ώστε το 2024 να αποτελέσει την απαρχή μιας πραγματικά νέας περιόδου για τον Δήμο Αγρινίου, για όλους τους δημότες. Από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, όπου με τάξατε, θα υπηρετήσω την πόλη και τις κοινότητες, εκπληρώνοντας το ιερό για εμένα και την παράταξή μας καθήκον, αυτό της αντιπολίτευσης, όσο κι αν ενοχλεί.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου γεννιέται και η ελπίδα, που μας λυτρώνει απ’ το φόβο. Και δεν πρόκειται να φοβηθούμε τα σκοτάδια της απαξίωσης.

Εύχομαι το 2024 σε κάθε σπίτι Αγρινιώτη, στην πόλη και στα χωριά μας, να βασιλεύσει η αγάπη και η ευημερία.

Χρόνια πολλά.

 

Το ευχετήριο μήνυμα του Δημήτρη Τραπεζιώτη:

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και Δημοκρατία και καλή Αυτοδιοικητική χρονιά 2024 

Για ένα Αγρίνιο ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ με βιώσιμη πόλη και Ισχυρές Κοινότητες

Δημήτρης Τραπεζιώτης