Η ορκωμοσία των Τοπικών Συμβούλων Καλυβίων

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Ορκίστηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων Δημήτρης Αναστασίου και οι δυο Τοπικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Ψιλογιαννόπουλος - Τάγκαλος και Δημήτρης Τριανταφυλλάκης, καθώς και η συγχωριανή μας, Βάσω Ψιλογιαννοπούλου, η οποία εκλέχτηκε ως Δημοτική Σύμβουλος από την Δ.Ε. Αρακύνθου, στην τελετή για την επίσημη ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Αγρινίου.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημ. Κινηματογράφου «Άνεσις»  χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, παρουσία του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Ναυπκτου & Αγίου Βλασου κ. ερθεου, όπου ορκίστηκε  ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου και ακολούθησαν  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων.

Με το πέρας των ομιλιών έγινε η υπογραφή του πρακτικού από τον κάθε ένα δημοτικό και κοινοτικό σύμβουλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο Δημήτρης Γ. Αναστασίου που εκλέχθηκε Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων για 2η συνεχόμενη θητεία και ο Γιώργος Ψιλογιαννόπουλος -Τάγκαλος κατήλθαν στις εκλογές με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος Να Ζεις» ενώ ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκης, με την παράταξη του Κώστα Πιστιόλα. Και οι δυο σύμβουλοι εκλέχθηκαν για πρώτη φορά στο Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας.

Επίσης, η Βάσω Ψιλογιαννοπούλου, εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος από την Δ.Ε. Αρακύνθου, με την παράταξη του Κώστα Πιστιόλα «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά».

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν από την αρχή του νέου έτους 2024!

Δημήτρης Γ. Αναστασίου

 

Γιώργος Χ. Ψιλογιαννόπουλος – Τάγκαλος

 

Δημήτρης Φ. Τριανταφυλλάκης

 

Βάσω Φ. Ψιλογιαννοπούλου