Η Ακτίνα Εθελοντισμού προσέφερε παιχνίδια, δώρα και χαρά σε παιδιά της Θεσσαλίας

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Με χαρά και πολλά χαμόγελα υποδέχτηκαν μικροί μαθητές του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας, την αποστολή της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, με παιχνίδια και δώρα.

Συγκεκριμένα, στις 5 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, μέλη της Ακτίνας επισκέφθηκαν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο στον Οικισμό Προάστιο της Τ.Ε. Σελλάνων του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας και παρέδωσαν τα παιχνίδια που προσέφεραν πολίτες και εταιρείες από το Αγρίνιο. 

Η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κα Βούλα Γουργολίτσα – Αρτίκου  ευχήθηκε καλές γιορτές στους κατοίκους της περιοχής: «Η σκέψη μας αυτές τις γιορτινές μέρες δεν μπορεί παρά να είναι κοντά σε όλους εσάς που δοκιμαστήκατε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Η Ακτίνα Εθελοντισμού ανέλαβε μια μεγάλη πρωτοβουλία να κινητοποιήσει τους ευαίσθητους Αγρινιώτες και να δώσει χαρά στα παιδιά. Είμαστε δίπλα σας και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας Χρόνια Πολλά, με υγεία και χαρά, σε όλες τις οικογένειες».

 

H Ακτίνα Εθελοντισμού   απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους   τους πολίτες που προσέφεραν παιχνίδια  και τις εταιρείες:

RADIO Ταξί Αγρινίου

AGRINIO BAKERY –Πέτρος Κουτέρης

Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου

2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου

Βιβλιοπωλείο ο «Μικρός Αίσωπος»

Παιχνίδια Ντινόπουλος

Μπίμπα –Χριστιάνα  και ΣΙΑ ΕΕ

ΜΟΝ-ΑΜΙ