Ο χορός των Αιτωλοακαρνάνων Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 18 Νοεμβρίου, η ετήσια μουσικοχορευτική βραδιά του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αγίων Αναργύρων - Καματερού "Χαρίλαος Τρικούπης" στο κέντρο «Έλατο» στη Χασιά Αττικής, παρουσία πολλών συμπατριωτών μας!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Γ. Καραγιώργος΄και τα μέλη της διοίκησης, ευχαρίστησαν για την πολυπληθή παρουσία τους όλους τους συμπατριώτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και είχαν την ευκαιρία όλοι μαζί να συναντηθούν και να διασκεδάσουν με την μουσική παρέα των καλλιτεχνών Κωσταρέλου ,Παναγιωτοπούλου και Καρακώστα, στην φιλόξενη αίθουσα δεξιώσεων. 

Να σημειώσουμε ότι, ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αγίων Αναργύρων -Καματερού αφενός κάνει αισθητή, δυναμικά την παρουσία του, και αφετέρου υπόσχεται πολλές και όμορφες εκδηλώσεις εφεξής!

Εκτός από τον Δημήτρη Καραγιώργο στο Δ.Σ. συμμετέχει και ο Παναγιώτης Φύσσας, οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια τα Καλύβια Αγρινίου στην περιοχή αυτή της Αττικής. Μαζί τους στην μουσική βραδιά ήταν και ο Δημήτρης Χόντος, από τον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων, ο οποίος μας έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες.