Η εκδήλωση για την ¨28η Οκτωβρίου 1940¨ στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Στο Γυμνάσιο Καλυβίων το πρωί της Παρασκευής, 27 Οκτωβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για την “28η Οκτωβρίου 1940”.

Ξεκίνησε με την ανάγνωση του πρακτικού από την πρακτικογράφο και Φιλόλογο του σχολείου κα Σωτηρία Καραγιώργου, τον ορισμό σημαιοφόρου και παραστατών και την παράδοση της σημαίας στον σημαιοφόρο, από τον Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Απόστολο Καραγεώργο. Στη συνέχεια έγινε η απονομή αριστείων και βραβείων στους μαθητές που αρίστευσαν το προηγούμενο σχολικό έτος.

Κατόπιν άρχισε η γιορτή του σχολείου την οποία επιμελήθηκε η καθηγήτρια κα Σωτηρία Καραγιώργου. Οι μαθητές που πήραν μέρος στη γιορτή εκτός από εξιστόρηση των γεγονότων και ανάγνωση ποιημάτων συμμετείχαν σε μικρά θεατρικά με μεγάλη επιτυχία.

Την όλη εκδήλωση εκτός από τους μαθητές, γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου , είχαμε τη χαρά και την τιμή να την παρακολουθήσουν o πατήρ Θεοδόσιος Αθανασόπουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων κ. Δημήτριος Αναστασίου, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η εκδήλωση έκλεισε απαγγέλοντας όλοι μαζί τον Εθνικό μας Ύμνο.