Αρχίζει το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟ Καλυβίων

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ξεκινά αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ, με τον ΠΑΟ Καλυβίων να αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Αγρινίου, στο γήπεδο "Καραπαππά", αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο  21/10 με ώρα έναρξης στις 15:30 μ.μ.

Ο ΠΑΟ Καλυβίων θα έχει για μια ακόμη χρονιά στο "τιμόνι" της τεχνικής του ηγεσίας τον έμπειρο Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος θα στηριχθεί στους ίδιους σχεδόν παίκτες που αγωνίζονταν και πέρυσι, με μια μοναδική προσθήκη, αυτή του αμυντικού Γιώργου Σαγάνα, αλλά και μερικών νεαρών που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ ο βετεράνος Πάνος Καρύμπας που είχε βοηθήσει αρκετά την ομάδα την προηγούμενη σεζόν, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Οι Καλυβιώτες έκαναν όλη την προετοιμασία στο γήπεδό τους, όμως δεν έπαιξαν κανένα φιλικό παιχνίδι και αυτό σίγουρα αποτελεί ένα μείον λίγο πριν την πρώτη "σέντρα" της νέας χρονιάς…

Επίσης, μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Καλυβίων, με τον χλοοτάπητα να έχει υποστεί σημαντικές ζημιές και χρειάζεται συντήρηση. Ίσως αναζητηθεί και άλλο κοντινό γήπεδο να δηλωθεί ως δεύτερη έδρα, για όσο διάστημα απαιτηθεί.

Ακόμη να αναφερθεί ότι, στις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογική Γενική Συνέλευση στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και μεταξύ των 43 σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι και ο ΠΑΟ Καλυβίων, όπως δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:

1ος ΟΜΙΛΟΣ (21 – 22/10/2023)

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ (ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΕ ΑΛΥΖΙΑΣ