ΔΕΥΑ Αγρινίου: 1,2 εκ. ευρώ για διορθώσεις στο δίκτυο ύδρευσης – Εργασίες και στην Ε.Ο. Δοκιμίου – Καλυβίων

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ένα ακόμη σημαντικό έργο της ΔΕΥΑΑ παίρνει το δρόμο της υλοποίησης με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης  από τον Πρόεδρο, Ιωάννη Φαρμάκη.

Με το έργο «Κατασκευή αγωγών και διατάξεων ελέγχου και μετρήσεων διαρροών δικτύων ύδρευσης» προϋπολογισμού 1.239.000,00 ευρώ (€) αντιμετωπίζεται το πρόβλημα των  διακοπών του κεντρικού δικτύου ύδρευσης της Μακρυνείας και του Αράκυνθου και η αντικατάσταση του προβληματικού δικτύου ύδρευσης στην Ε.Ο. Δοκιμίου – Καλυβίων.

Συγκεκριμένα θα κατασκευαστούν 14.020 μέτρα νέου δικτύου ύδρευσης, προκειμένου να  αντικατασταθούν προβληματικά κομμάτια που εμφανίζουν επαναλαμβανόμενες  βλάβες, αλλά και να κατασκευαστούν νέα δίκτυα ύδρευσης  για την αντιμετώπιση των αναγκών.

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να κάνουμε ακόμη καλύτερη την ποιότητα των ζωτικών υποδομών του Δήμου Αγρινίου.  Παρεμβαίνουμε και περιορίζουμε τα προβλήματα υδροδότησης ενώ βελτιώνουμε σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Επενδύουμε στα σημαντικά έργα», ανέφερε σχετικά ο κ. Γιάννος Φαρμάκης.