Μιχαήλ Γούδας: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ν. Φαρμάκη

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Ο συμπατριώτης μας Μιχαήλ Γούδας είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. (Αιτωλοακαρνανίας) με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» με επικεφαλής το Νεκτάριο Φαρμάκη.

Σε μήνυμά του προς τους πολίτες του νομού μας, αναφέρει τα εξής:

«Φίλες και φίλοι, το 2019 με τιμήσατε με τη ψήφο σας και στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις μια έντιμη και ουσιαστική προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση ζητημάτων του τόπου μας.

Σας καλώ να με εμπιστευτείτε ξανά για μια νέα θητεία ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας με συνέπεια, εμπειρία και αποτελεσματικότητα. Με το Νεκτάριο Φαρμάκη, για τη Δυτική Ελλάδα, για την Αιτωλοακαρνανία, για τον τόπο που αγαπάμε! Μπροστά για όλους!

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΓΟΥΔΑ  

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. (Αιτωλοακαρνανίας)

Γεννήθηκα στην Άρτα, στις 28.02.1977. Φοίτησα στο Λύκειο Βόνιτσας. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής του ATEI Γεωπονίας Άρτας και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον αγροτικό κλάδο, καθώς διατηρώ κατάστημα αγροτικών εφοδίων από το 2015 στη Βόνιτσα και είμαι παραγωγός ελαιόλαδου. Ταυτόχρονα, ως ελεύθερος επαγγελματίας, δημιούργησα στο Αγρίνιο δύο παιδαγωγικούς χώρους δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.

Είμαι παντρεμένος με την εικαστικό-εκπαιδευτικό, Μαρία Φερεντίνου και έχουμε ένα γιό, το Νικόλα.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια, όπου υπήρξα ενεργό μέλος στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ ως υπεύθυνος ιδεολογίας. Το 2013 με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Μανώλη Κεφαλογιάννη, ορίστηκα ως συνεργάτης της Γραμματείας εκλογών στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το 2018, εκλέχθηκα μέλος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας και ανέλαβα τη θέση του Γραμματέα.

Υπήρξα Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ.

Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας (2010-2014) και πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας (2014-2019)· Το 2019 εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας με την παράταξη «Όλα από την Αρχή» και ορίστηκα εντεταλμένος Σύμβουλος -Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικών Συνεταιρισμών, Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών.

Ταυτόχρονα, καταλαμβάνω τη θέση του Γραμματέα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και είμαι μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, μέλος της Επιτροπής Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής και μέλος της Επιτροπής για τον χαρακτηρισμό πολυσύχναστων παραλιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».