Μίμης Σκορδόπουλος: Υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις»  

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» του Γιώργου Παπαναστασίου θα είναι ο Μίμης Σκορδόπουλος, ο οποίος όπως αναφέρει, κατά τη διάρκεια της θητείας του εργάστηκε με ανιδιοτέλεια, με λίγα λόγια, αλλά με πολλή και καθημερινή δουλειά, για να τιμήσει την εμπιστοσύνη των δημοτών και τον θεσμικό του ρόλο στην Δημοτική Αρχή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το μήνυμα προς τους πολίτες και το βιογραφικό του Μίμη Σκορδόπουλου:

Αγαπητές-οί συνδημότισσες και συνδημότες,

Από την πρώτη εκλογή του Δημάρχου μας, Γιώργου Παπαναστασίου, και από όποια θέση μου ζητήθηκε, συμμετέχω ενεργά, ουσιαστικά και αδιάλειπτα σε όλα τα σπουδαία βήματα και έργα που μεταλλάσουν τον Δήμο μας σε «Τόπο να Ζεις», σε Δήμο που σέβεται και νοιάζεται τους πολίτες και τους θεσμούς του.

Κάναμε παρά πολλά, σχεδιάζουμε και θα υλοποιήσουμε ακόμα περισσότερα. Πορεύτηκα με αποκλειστικό γνώμονα το συλλογικό καλό και την καθαρή συνείδησή μου.

Με ανιδιοτέλεια, με λίγα λόγια αλλά με πολλή και καθημερινή δουλειά, εργάστηκα για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και τον θεσμικό μου ρόλο στην Δημοτική Αρχή.

Αυτό θέλω να συνεχίσω να πράττω, χωρίς υστεροβουλία, με πάθος, αγάπη και διάθεση για ειλικρινή προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και στον οποίο ζω με την οικογένειά μου.

To 2014 και το 2019 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Αγρίνιου με την παρούσα Δημοτική Αρχή και Δήμαρχο τον Γιώργο Παπαναστασίου. Από το 2014 έως το 2019 κατείχα το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρίνιου και από το 2019 έως και σήμερα κατέχω το αξίωμα του Αντιδημάρχου Αγρίνιου καθώς και του Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγρίνιου.

Για τους λόγους αυτούς σας ζητώ να με εμπιστευτείτε ξανά, για να συνεχίσουμε να κάνουμε το Δήμο μας, τόπο που θέλουμε να ζούμε και μας αξίζει.

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο. Γονείς μου είναι ο γεωπόνος Ζαχαρίας Σκορδόπουλος και η αείμνιστη Συμβολαιογράφος Αγρίνιου Λούλυ Μπέκιου-Σκορδοπούλου. Τελείωσα το Λύκειο «ΠΑΛΛΑΔΙΟ» στο Αγρίνιο και σπούδασα στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης, όπου έλαβα το Διπλωμά του Πολιτικού Μηχανικού καθώς και το Μεταπτυχιακό μου με τίτλο «Σχεδιασμός Δομικών Έργων και Περιβάλλον».

Είμαι μέλος του Τ.Ε.Ε. και έχω τιμηθεί τρεις φορές με την ψήφο τους από τους συναδέλφους Μηχανικούς της Αιτωλοακαρνανίας, διατελώντας Γεν. Γραμματέας της Διοικούσας καθώς και Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Σήμερα διατηρώ Τεχνικό Γραφείο με την συνάδελφο σύζυγό μου στο Αγρίνιο και είμαστε γονείς ενός αγοριού.