Η Βασιλική Φ. Ψιλογιαννοπούλου, υποψήφια με τον συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά»

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Η Βασιλική Φ. Ψιλογιαννοπούλου, με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», του υποψ. Δημάρχου, Κωνσταντίνου Πιστιόλα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Πιστιόλας, ανέφερε τα εξής:

«Καλωσορίζουμε την Βασιλική Ψιλογιαννοπούλου στην κοινή μας προσπάθεια για την τολμηρή αλλαγή στο Δήμο Αγρινίου. Η Βασιλική Ψιλογιαννοπούλου είναι τραπεζική υπάλληλος και θα είναι υποψήφια με το Συνδυασμό μας «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά». Βασιλική, καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία!

Η Βασιλική Φ. Ψιλογιαννοπούλου γράφει λίγα λόγια για την ίδια:

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στο Αγρίνιο. Αποφοίτησα  από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, με εξειδίκευση στην Εγκληματολογία. Είμαι μητέρα δύο παιδιών. Από το 1996 εργάζομαι ως Τραπεζική υπάλληλος και από το 2012 κατέχω διευθυντικές θέσεις στα υποκαταστήματα: Ματαράγκας, Θέρμου και Κατοχής.

Τόσο στην προσωπική όσο και και στην επαγγελματική μου πορεία είμαι προσηλωμένη στις αρχές της εντιμότητας,της ειλικρίνειας και του σεβασμού στον συνάνθρωπο. Είχα την τύχη να έχω δύο γονείς που με γαλούχησαν  με υψηλές αξίες και ιδανικά.

Με γνώμονα το υψηλό αίσθημα ευθύνης θέτω υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές,ώστε να προσφέρω με όλη μου την δυναμική στην εξέλιξη  και ανάπτυξη του τόπου μας. Με σκληρή δουλειά, ορθολογική οργάνωση και ανιδιοτελή προσφορά θα αλλάξουμε το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή που τόσο έχει ανάγκη. Στις 8 Οκτωβρίου κάνουμε μια τολμηρή αλλαγή στον Δήμο Αγρινίου!

Πάμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας!».