Ο Δημήτρης Γ. Αναστασίου υποψήφιος με τον συνδιασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή -Τόπος να ζεις»

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Ο νυν Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Γ. Αναστασίου, θα είναι ξανά υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή -Τόπος να ζεις», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου, για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Δημήτρης Γ. Αναστασίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τέσσερα χρόνια ως Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για εσάς και τον τόπο μας. Πιστεύοντας ότι έχω φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, ζητώ να είμαστε μαζί και την επόμενη μέρα, για να πάμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει!

Δουλεύοντας με σχέδιο, όρεξη και υπομονή,  τα τελευταία χρόνια ικανοποιώντας παράλληλα τα αιτήματα των συγχωριανών μας και στα τρία χωριά (Καλύβια, Πλάτανος, Άγιος Γεώργιος), καταφέραμε με συνεχή προσπάθεια την καλυτέρευση της καθημερινότητάς τους, πετυχαίνοντας πολλά!

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλες και όλους που βρίσκεστε δίπλα μου, σε αυτό τον αγώνα της αλλαγής και της ανάδειξης του τόπου μας. Συνεχίζουμε με Δήμαρχο Αγρινίου τον Γιώργο Παπαναστασίου, στηρίζοντας στις επερχόμενες εκλογές τον συνδυασμό "Αγρίνιο Νέα Αρχή - Τόπος Να Ζεις" και δηλώνω παρών για την επόμενη μέρα με στόχο να πετύχουμε ακόμα περισσότερα».