Απολογισμός Γ. Παπαναστασίου: Το μεγαλύτερο έργο ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Αγρινίου

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα  αναβάθμισης των υποδομών εκσυγχρονίστηκε το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού σε Δημοτικές Ενότητες και το κέντρο της πόλης. Γειτονιές, πλατείες, δρόμοι σε χωριά, οικισμοί και το κέντρο του Αγρινίου, φωτίστηκαν μέσω της μεγαλύτερης παρέμβασης που έχει γίνει στον Δήμο Αγρινίου για τον ηλεκτροφωτισμό.

Με έργα επέκτασης των δικτύων, τοποθέτηση ιστών φωτισμού (4.630 φωτιστικά led σε όλο τον Δήμο Αγρινίου), αντικατάσταση εναέριων δικτύων και το μεγάλο έργο της “Ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικού φωτισμού και της εγκατάστασης συστήματος κεντρικής διαχείρισης ηλεκτροφωτισμού»  άλλαξαν ριζικά οι υποδομές του δημοτικού φωτισμού.

«Εκσυγχρονίσαμε τον δημοτικό φωτισμό και ταυτόχρονα εξοικονομούμε ενέργεια και πόρους προς όφελος της κοινωνίας. Χρησιμοποιήσαμε τα πιο σύγχρονα μέσα όπως το Σύστημα Τηλεδιαχείρισης που προσφέρει ευελιξία και άμεση προσαρμογή  μέσα από τη δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί  υλοποιούμε το μεγαλύτερο έργο στον Δήμο Αγρινίου για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού. Φωτίσαμε ολόκληρες περιοχές που είχαν πρόβλημα επί σειρά ετών. Κυνηγάμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για το Αγρίνιο. Συνεχίζουμε με προσήλωση το στόχο μας», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Στο link που ακολουθεί παρακολουθείτε video για το έργο του ηλεκτροφωτισμού:

https://www.youtube.com/watch?v=nmaUti0Dg0k

 

Γιώργος Παπαναστασίου- Συνεχίζουμε Μαζί

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, υπεύθυνα και αποφασιστικά το Αγρίνιο προχωρά μπροστά με τον Γιώργο Παπαναστασίου και το Συνδυασμό  «Αγρίνιο – Νέα αρχή - Τόπος να ζεις».  

Με ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχεδιασμό δημιουργήθηκαν υποδομές για τις επόμενες γενιές. Η εικόνα μεγάλων περιοχών της πόλης  αλλά  και των Δημοτικών Ενοτήτων αλλάζει με μια σειρά εμβληματικών έργων. Το Αγρίνιο ξανασυστήνεται ως ένας σύγχρονος  και βιώσιμος Δήμος. 

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου: «Εργαστήκαμε περισσότερο απ΄ όσο  μιλήσαμε και υλοποιήσαμε όλα όσα υποσχεθήκαμε. Δημιουργήσαμε έργα που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και προσφέρουν στα παιδιά μας περισσότερες ευκαιρίες για καλύτερη ζωή σε έναν Δήμο  φιλικό προς το περιβάλλον. Συνεχίζουμε μαζί για τον τόπο μας και την ζωή μας».

Δείτε το video πατώντας τον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=2Jq-Wq3LPrU