Περιοδεία του Κώστα Πιστιόλα, σε Καλύβια και Άγιο Γεώργιο

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Τα Καλύβια και τον οικισμό Αγίου Γεωργίου επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 5/9 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, Κώστας Πιστιόλας, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και επαγγελματίες αλλά και πολλούς κατοίκους του χωριού.

Μέλη και υποψήφιοι της παράταξης «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» συνόδευαν τον κ. Πιστιόλα, ο οποίος περιόδευσε στην αγορά και σε γειτονιές των Καλυβίων, όπου συνομίλησε με πολλούς συμπολίτες μας. Εκτός των άλλων υποψηφίων που ήταν μαζί του, παρευρέθηκαν ακόμη η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βέρα Λαθύρη, από τον Πλάτανο Καλυβίων, καθώς και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Καλυβίων, Γεράσιμος Δ. Μπελεβώνης, Γιάννης Σ. Καραθάνος, Θανάσης Ι. Κερασιώτης, Νίκος Σ. Σταθογιάννης, Καρακώστας Β. Ευάγγελος, Πωλίνα Φελώνη και Δημήτρης Φ. Τριανταφυλλάκης.

Τα αγροτικά θέματα και τα προβλήματα της καθημερινότητας ήταν αυτά που έθεσαν κυρίως προς τον κ. Πιστιόλα οι κάτοικοι, σε μια περιοχή που κατ΄ εξοχήν η γεωργία και η κτηνοτροφία είναι οι κύριες ασχολίες του ντόπιου πληθυσμού.

Ο κ. Πιστιόλας, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που έχει θέσει ο συνδυασμός του, με κύρια επιδίωξη έναν "πράσινο" δήμο που θα μπορεί να οργανώνει ένα αναπτυξιακό σχέδιο για την αγροτική παραγωγή, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρονται σήμερα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και τη διοίκηση των δημοτικών υπηρεσιών με ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

Στόχος μας είναι, όπως τόνισε ο κ. Πιστιόλας, η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και η ψηφιακή μετάβαση του Δήμου μας, ώστε να καταστεί  ένα σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον παραγωγικό κέντρο, με περιφερειακή αξία.

Η περιοδεία του κ. Κώστα Πιστιόλα και των υποψηφίων του συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» στα Καλύβια και τους οικισμούς Πλατάνου και Αγίου Γεωργίου, έγιναν σε θετικό κλίμα και οι εντυπώσεις για όλους ήταν άριστες, από τις επαφές και τις συναντήσεις που είχαν με τους κατοίκους.