Αρραβωνιάστηκαν ο Σπύρος Χαρατσής με τη Νίκη Μπελαδάκη, στην Κρήτη

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Μια από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους πέρασαν το βράδυ της Κυριακής 27 Αυγούστου, ο συμπατριώτης μας από τον Άγ. Γεώργιο Καλυβίων, Σπύρος Χαρατσής, που αρραβωνιάστηκε την παρουσιάστρια του καναλιού TV Creta, Νίκη Μπελαδάκη. Το παρών στην όμορφη βραδιά έδωσαν συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι γιόρτασαν με την ψυχή τους την χαρά του ζευγαριού.

Ο Σπύρος Χαρατσής είναι εμπορικός αντιπρόσωπος και ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας της Χερσονήσου, με πολλές παραστάσεις από τα γήπεδα του Ηρακλείου και όχι μόνο, ενώ Νίκη Μπελαδάκη είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Ένας παράδεισος υπαρκτός» της Τηλεόρασης CRETA.

Όπως γράφουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης , μεγάλες χαρές είχαμε για την οικογένειες των, Βαγγέλη Χαρατσή & Γεωργίας Αυγέρη και του Μανόλη Μπελαδάκη & Ελένης Μαράκη, καθώς αρραβώνιασαν τα παιδιά τους, με τις βέρες να ευλογεί ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου  κ.κ. Ανδρέας.

Όλοι  έλαμπαν από χαρά, όπως οι γονείς της Νίκης, οι γονείς και τα αδέρφια του Σπύρου που ήρθαν από το Άγιο Γεώργιο Καλυβίων Αγρινίου, ο κουμπάρος και φίλος του γαμπρού από τα Καλύβια Αγρινίου, Ευθύμιος Χ. Χρυσικός, που καμάρωναν για το ευτυχές γεγονός, ενώ επίσης πολλοί φίλοι του ζευγαριού παραβρέθηκαν και τους ευχήθηκαν η ώρα η καλή!

Ευχόμαστε να είναι γεροί, ευτυχισμένοι, στερεωμένοι και καλότυχοι και σύντομα να ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου!