Ταινίες μικρού μήκους από το "Photopolis Agrinio Photo Festival 2023"

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Μετά την περσινή επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση ταινιών μικρού μήκους, το  5ο Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolis επιστρέφει δυναμικά στη μεγάλη οθόνη, ενδυναμώνοντας την σχέση του με τον κινηματογράφο και προσφέροντας μια δωρεάν ανεπανάληπτη εμπειρία στους φίλους της έβδομης τέχνης, με τη διοργάνωση της προβολής ταινιών μικρού μήκους, που θα διεξαχθεί στον δημοτικό κινηματογράφο "ΕΛΛΗΝΙΣ" στο Αγρίνιο, την 5η και 6η Σεπτεμβρίου 2023.

Φέτος, σε συνεργασία και πάλι με τον δήμο Αγρινίου, το φεστιβάλ φιλοξενεί μια εντυπωσιακή συλλογή από 22 ταινίες μικρού μήκους, που επιλέχθηκαν μέσω διαγωνισμού του φεστιβάλ και αξιολογήθηκαν από την επιτροπή κινηματογράφου του Φεστιβάλ.

Με την καθιέρωση του κινηματογραφικού διημέρου, το φεστιβάλ συνεχίζει να ενθαρρύνει και να αναδεικνύει την δημιουργικότητα και την κινηματογραφική τέχνη των νέων ταλαντούχων σκηνοθετών.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια ευκαιρία για τους λάτρεις της κινηματογραφικής τέχνης να ανακαλύψουν τον κόσμο του μικρού μήκους φιλμ και να απολαύσουν μοναδικές προβολές από επιτυχημένους σκηνοθέτες της Ελληνικής και διεθνούς κινηματογραφικής σκηνής. Οι περισσότεροι από τους δημιουργούς των ταινιών θα παραβρεθούν στην προβολή και θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το κοινό και να μοιραστούν τις εμπειρίες και την έμπνευσή τους.

Πολλές από τις ταινίες που θα προβληθούν έχουν ήδη κερδίσει αναγνώριση σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού, καταδεικνύοντας τον ταλαντούχο χαρακτήρα των δημιουργών τους. Η εντυπωσιακή ποικιλία των θεμάτων και των στυλ που παρουσιάζονται σε αυτές τις ταινίες υπόσχεται μια συναρπαστική και πολυδιάστατη εμπειρία για τους θεατές.

Στον ρόλο της παρουσιάστριας θα βρίσκεται η κ. Αλεξάνδρα Μαρκάτη, διδάκτωρ Αθλητικής Ψυχολογίας και ιδιοκτήτρια αθλητικού πολυχώρου η οποία με την ευαισθησία της και την εμπειρία της στον τομέα της επικοινωνίας θα καθοδηγήσει το κοινό μέσα από μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία.

Το Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolis προσκαλεί όλους τους λάτρεις της τέχνης και του κινηματογράφου να συμμετάσχουν σε αυτήν τη μοναδική εκδήλωση και να ανακαλύψουν τη μαγεία του μικρού μήκους φιλμ.

ΤΟΠΟΣ: Θερινός Κινηματογράφος ΕΛΛΗΝΙΣ, Αγρίνιο

Ημερομηνία προβολών: Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Ωρα έναρξης: 21:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Iστοσελίδα: https://photopolis.gr