Θέρμο: Τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας "Ορεινή Τριχωνίδα"

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 13 Αυγούστου τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο: "Ορεινή Τριχωνίδα " από τον Δήμαρχο Θέρμου κ.Σπύρο Κωνσταντάρα και η βράβευση των τριών καλύτερων φωτογραφιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Συμμετείχαν 30 διαγωνιζόμενοι με 240 φωτογραφίες, όπου επιλέχθηκαν οι τρεις καλύτερες για βράβευση και 40 για την έκθεση. Μια εξαιρετική δουλειά που προβάλει με μοναδικό τρόπο την περιοχή μας μέσα από τον φωτογραφικό φακό.

Η έκθεση είναι μια συνδιοργάνωση του Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου «Photopolis» με το Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ.(Ινστιτούτο Δημιουργικότητας Έρευνας Ανάπτυξης Περιφ. Θέρμου) και το Δήμο Θέρμου .

Η ομάδα του Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ ευχαριστεί την ομάδα του Φεστιβάλ «Photopolis»  για την άψογη οργάνωση και διεκπεραίωση του διαγωνισμού, καθώς και το Δήμο Θέρμου για την συμβολή του στο εγχείρημα.

Επισκεφτείτε την έκθεση στον χώρο του Δημαρχείου Θέρμου και αφεθείτε να "ταξιδέψετε" μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας στις πιο απομακρυσμένες και μαγευτικές γωνιές της περιοχής της Τριχωνίδας. Μια μοναδική φωτογραφική εμπειρία. Η ομορφιά της φύσης σας περιμένει να την ανακαλύψετε!

Διάρκεια έκθεσης: 13-24 Αυγούστου 2023