Καλύβια: Επιτυχημένη Μουσική Παράσταση Χορωδιών

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Καλυβίων Αγρινίου, παρουσία πολλών θεατών, η Χορωδιακή Μουσική παράσταση που ήταν ενταγμένη στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 79η επέτειο της εκτέλεσης από τους Γερμανούς των 59 Ελλήνων πατριωτών το 1944, στα Καλύβια.

Συμμετείχαν, η Χορωδία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής ¨Η Αγία Σκέπη¨, με Χοράρχη την κα Χρυσούλα Τασολάμπρου, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Καλλιτεχνοχώρι¨ ¨Μελοέσσα¨με Χοράρχη τον κ. Ανδρέα Φούκα και στο πιάνο συνόδευε η κα Χριστίνα Κορκοντζέλου, καθώς και η Χορωδία Γυναικών Καλυβίων ¨Άγιος Νικόλαος¨που συνέπραξε μουσικά με την Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς ¨Η Αγία Αγάθη¨, με Χοράρχη τον κ. Νικόλαο Στρατόπουλο.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ο ιερέας Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, Θ. Αθανασόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου, Μ. Παπαγεωργίου, Κ. Καλαντζής, Κ. Ζώης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου, Γ. Φαρμάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, Γερ. Χρ. Μπελεβώνης, η Βοηθός Περιφερειάρχη, Αμ. Βούλγαρη, ο Πρόεδρος Κοινότητας Καλυβίων, Δ. Αναστασίου και αρκετοί κάτοικοι του χωριού.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους εκπροσώπους των Χορωδιών.

Αύριο Σάββατο 29 Ιουλίου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με παράσταση χορευτικών παραδοσιακών συγκροτημάτων, με ώρα έναρξης στις 21.00 μ.μ. στην πλατεία Καλυβίων.

Συμμετέχουν: -Σύλλογος Γυναικών Σταμνάς ¨Αγία Αγάθη¨

- Πολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης Αγρινίου ¨Το Παλαιόκαστρο¨

- Χορευτικό τμήμα Δήμου Αγρινίου και η

 - Χορευτική ομάδα Καλυβίων Αγρινίου ¨Άγιος Νικόλαος¨

 

Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Καλλιτεχνοχώρι¨ - ¨Μελοέσσα¨

 

Χορωδία Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής ¨Η Αγία Σκέπη¨

 

Χορωδία Γυναικών Καλυβίων ¨Άγιος Νικόλαος¨- Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς ¨η Αγία Αγάθη¨