Καλύβια: Θρασύτατη κλοπή σε διώροφη κατοικία

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Άλλο ένα περιστατικό κλοπής από άγνωστους δράστες σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες, σε διώροφη κατοικία στα Καλύβια, με τους ιδιοκτήτες που λείπουν αυτή την περίοδο στην Αθήνα, να ειδοποιούνται για το περιστατικό από κάτοικο της περιοχής που είχε τα κλειδιά για να επιβλέπει το σπίτι, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μάλλον στα μέσα Ιουλίου, άγνωστο πως, οι δράστες ανέβηκαν στον πάνω όροφο, διέρρηξαν με λοστό την πάνω εσωτερική πόρτα και εισήλθαν στην οικία. Υπάρχουν σημάδια παραβίασης του χώρου. Η κάτω κεντρική είσοδος δεν φαίνεται να παραβιάστηκε. Οι άγνωστοι αφαίρεσαν μια μεγάλη τηλεόραση και ένα ηχοσύστημα, ενώ έψαξαν και για άλλα αντικείμενα αξίας ή χρήματα. Kλιμάκιο της Αστυνομίας και της Σήμανση πρόκειται να βρεθούν στην οικία για να πάρουν αποτυπώματα, αλλά και κάνουν τις απαραίτητες έρευνες.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού  εκφράζουν την έκδηλη ανησυχία τους για το συγκεκριμένο συμβάν της διάρρηξης και της κλοπής, καθώς και τους έντονους προβληματισμούς τους για την δράση ασυνείδητων και θρασύτατων διαρρηκτών. Αναμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών για να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες. Μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε γίνει διάρρηξη και σε διπλανή μονοκατοικία.