Ο μουσικός Ανδρέας Π. Φούκας, με την "Λαϊκή Συσπείρωση", για τον δήμο Αγρινίου

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Π. Φούκας, με καταγωγή από τα Καλύβια, θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για τον δήμο Αγρινίου, όπως ανακοίνωσε η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ σε εκδήλωση για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, που διοργανώθηκε στις 19 Ιουλίου, στο Αγρίνιο.

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», είναι ο Τίμος Παπανικολάου, Εφοριακός, Πρόεδρος της ΕΟΕ, της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας.

Βιογραφικό Ανδρέα Π. Φούκα

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, Ανδρέας Π. Φούκας είναι Πτυχιούχος Ανώτερων θεωρητικών και σήμερα φοιτά στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ειδίκευση στο Λυρικό Τραγούδι. Ασχολείται και μελετά την Βυζαντινή, Παραδοσιακή και λαϊκή μουσική και είναι ενεργός στην δισκογραφία έχοντας κυκλοφορήσει έναν ψηφιακό δίσκο και δυο ψηφιακά single. Σαν σολίστ – Τενόρος (Υψίφωνος) έχει συμπράξει με διάφορες ορχήστρες.

Από το 2019 έως και σήμερα είναι διευθυντής της Μεικτής Πολυφωνικής Χορωδίας ενηλίκων «Μελόεσσα» που δρα υπό την αιγίδα του Συλλόγου "Καλλιτεχνοχώρι". Επίσης πρόσφατα, απέκτησε με άριστα το Πτυχίο Μονωδίας, καθώς και το δίπλωμα του Μουσικο-διδασκάλου Βυζαντινής Μουσικής.

Ευχόμαστε στον συγχωριανό μας καλό αγώνα και καλή επιτυχία!