Ο "μαχητής" Βαλεντίνος Τσακανίκας, στο Ring of  War

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση του kickboxing, συμμετείχε ο Βαλεντίνος Τσακανίκας, αθλητής του συλλόγου ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ Αιτωλ/νίας, ο οποίος αγωνίστηκε στο "Ring of  War", σε αναμέτρηση στο στυλ των low kicks, την Κυριακή 9 Ιουλίου, στο κλειστό στάδιο Καματερού Αττικής.

Ο αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια ανάδειξης νέων αθλητών και ο νεαρός ελπιδοφόρος "μαχητής", με καταγωγή από τον Πλάτανο Καλυβίων, αντιμετώπισε τον Χριστόφορο Στυλίδη, σε μια συναρπαστική μάχη που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων!

Ο Βαλεντίνος Τσακανίκας, με προπονητή τον Νίκο Κακαρέλη, είχε προετοιμαστεί αρκετά καλά για το συγκεκριμένο event επαγγελματικών αγώνων… Πήρε μέρος με μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας και τους 3 γύρους του αγώνα, αλλά λίγο πριν τελειώσει ο τελευταίος και καθοριστικός γύρος για την ανάδειξη του νικητή, ο Βαλεντίνος δέχτηκε ένα χτύπημα αντικανονικό από το κεφάλι του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, αφού σκίστηκε το φρύδι του, οπότε ο γιατρός του αγώνα αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι ! Ήταν θα λέγαμε μια άτυχη στιγμή για τον αθλητή του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ και ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, και υπέρ του Βαλεντίνου Τσακανίκα, ο οποίος είχε πετύχει καλά χτυπήματα, που του έδωσαν αρκετούς πόντους.

Πάντως παρά το άτυχο αποτέλεσμα, ο Βαλεντίνος Τσακανίκας δεν το βάζει κάτω, το μέλλον του ανήκει και σίγουρα στην επόμενη μάχη θα είναι πανέτοιμος!

Για την ιστορία τα αποτελέσματα και οι 6 πρώτοι νικητές στο "Ring of  War" ήταν οι εξής:

-1ος: Σακχίδης vs. Φερεντίνος (πυγμαχία), νικητής ο Φερεντίνος με απόφαση

-2ος: Ελευτεράκος vs. Kolci (kickboxing), ισοπαλία το αποτέλεσμα

-3ος: Στυλίδης vs. Τσακανίκας (kickboxing), νικητής Στυλίδης στον 3ο με διακοπή από το γιατρό λόγω τραυματισμού

4ος: Τσεχερίδης vs. Μπλουσάι (kicboxing), νικητής Μπλουσάι με απόφαση

5ος: Μπλόσμι vs. Τσιριμώκος (kickboxing), νικητής Τσιριμώκος με split απόφαση

6ος: Αραμπατζής vs. Ράπης (kickboxing), νικητής Ράπης με απόφαση